Կայքն օգտագործում է քուքիներ: Օգտվելով կայքից` Դուք համաձայնվում եք մեր քուքի քաղաքականությանը:
Փակել Իմանալ ավելին
Փակել Իմանալ ավելին

Թարմ շամպինյոններով աղցան

Ուրախացրեք Ձեր ընտանիքին համեղ և օգտակար ամառային աղցանով:

Պատրաստման քայլեր

  • Շամպինյոնները կտրատել շերտերով: Ավելացնել աղ, քացախ, պանիր, յոգուրտ և դնել սառնարանը 15 րոպեով:
  • Գազարն անցկացնել քերիչով, սխտորն ու մաղդանոսը մանր կտրատել, այնուհետև խառնել իրար:
  • Սառնարանից հանել համեմված շամպինյոնները, ավելացնել գազարով խառնուրդը, ավելացնել համեմունքներ ըստ ճաշակի: Դնել սառնարանը 30-60 րոպեով, մատուցել սառը:

Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև

Բադը չինական ոճով

Բադը չինական ոճով

Պեկինյան ոճով պատրաստված բադը չինական ամենահայտնի ճաշատեսակներից է, որը մատուցվում է ոչ միայն Պեկինի ռեստորաններում, այլ նաև ամբողջ աշխարհում:

4 անձի համար ավելի, քան 45 րոպե Բարդ
Ֆու Յունգ՝ չինական ձվածեղ

Ֆու Յունգ՝ չինական ձվածեղ

Ֆու Յունգ ձվածեղ պատրաստելու համար օգտագործվում է միայն ձվի սպիտակուցը: Այդպես համն ավելի նուրբ է լինում և այն պարզապես հալվում է բերանում: Այս ձվածեղը շատ հայտնի է ԱՄՆ-ում:

4 անձի համար 15-30 րոպե Պարզ
Քաղցր և թթու խոզի միս

Քաղցր և թթու խոզի միս

Քաղցր և թթու խոզի միսը ին և յան ուժերի համադրությունն է խոհարարության մշակույթում: Այն չինական հակասությունների հավասարակշռությունն է:

4 անձի համար ավելի, քան 45 րոպե Միջին բարդության
Վոնտոն` չինական խմորագնդիկներ լցոնած ծովախեցգետնով և խոզի մսով

Վոնտոն` չինական խմորագնդիկներ լցոնած ծովախեցգետնով և խոզի մսով

Դիմ սումը փոքր չինական նախուտեստներ են, որոնք կարող են լինել ծովամթերքով կամ մսով պելմենիների, բլիթների և կրոկետների տեսքով: Վոնտոնն ամենահանրահայտ նմանատիպ նախուտեստներից է Չինաստանում:

4 անձի համար ավելի, քան 45 րոպե Պարզ
Թարմ շամպինյոններով աղցան
4 անձի համար 30-45 րոպե Միջին բարդության
ԲԱՂԱԴՐՈՒԹՅՈՒՆ
  • 500գ թարմ շամպինյոն
  • 200գ գազար
  • 200գ ֆետա կամ մասկարպոնե պանիր
  • 2 պճեղ սխտոր
  • 200գ բնական յոգուրտ
  • 100գ մաղդանոս
  • 5 ճ.գ. խնձորի քացախ
Պատրաստման քայլեր
  • Քայլ 1

    Շամպինյոնները կտրատել շերտերով: Ավելացնել աղ, քացախ, պանիր, յոգուրտ և դնել սառնարանը 15 րոպեով:

  • Քայլ 2

    Գազարն անցկացնել քերիչով, սխտորն ու մաղդանոսը մանր կտրատել, այնուհետև խառնել իրար:

  • Քայլ 3

    Սառնարանից հանել համեմված շամպինյոնները, ավելացնել գազարով խառնուրդը, ավելացնել համեմունքներ ըստ ճաշակի: Դնել սառնարանը 30-60 րոպեով, մատուցել սառը: