Կայքն օգտագործում է քուքիներ: Օգտվելով կայքից` Դուք համաձայնվում եք մեր քուքի քաղաքականությանը:
Փակել Իմանալ ավելին
Փակել Իմանալ ավելին

Տապակած թռչող ձուկ

Այս ձկնային ուտեստը ֆիրմային կերակուր է Տոբագոյում, որտեղ այն մատուցվում է բոլոր ռեստորաններում և հյուրանոցներում:

Պատրաստման քայլեր

  • Խառնել բոլոր բաղադրիչները, բացառությամբ ձկան և ձեթի, ստացված խմորը լավ խառնել:

  • Ավելացնել ձուկը և թողնել 30 րոպե:

  • Հանել ձուկը և տապակել մեծ քանակությամբ ձեթի մեջ՝ մինչև ոսկեգույն դառնալը:

  • Մատուցում՝ թարթար սոուսով կամ այլ տաք սոուսով:

Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև

Բադը չինական ոճով

Բադը չինական ոճով

Պեկինյան ոճով պատրաստված բադը չինական ամենահայտնի ճաշատեսակներից է, որը մատուցվում է ոչ միայն Պեկինի ռեստորաններում, այլ նաև ամբողջ աշխարհում:

4 անձի համար ավելի, քան 45 րոպե Բարդ
Ֆու Յունգ՝ չինական ձվածեղ

Ֆու Յունգ՝ չինական ձվածեղ

Ֆու Յունգ ձվածեղ պատրաստելու համար օգտագործվում է միայն ձվի սպիտակուցը: Այդպես համն ավելի նուրբ է լինում և այն պարզապես հալվում է բերանում: Այս ձվածեղը շատ հայտնի է ԱՄՆ-ում:

4 անձի համար 15-30 րոպե Պարզ
Քաղցր և թթու խոզի միս

Քաղցր և թթու խոզի միս

Քաղցր և թթու խոզի միսը ին և յան ուժերի համադրությունն է խոհարարության մշակույթում: Այն չինական հակասությունների հավասարակշռությունն է:

4 անձի համար ավելի, քան 45 րոպե Միջին բարդության
Վոնտոն` չինական խմորագնդիկներ լցոնած ծովախեցգետնով և խոզի մսով

Վոնտոն` չինական խմորագնդիկներ լցոնած ծովախեցգետնով և խոզի մսով

Դիմ սումը փոքր չինական նախուտեստներ են, որոնք կարող են լինել ծովամթերքով կամ մսով պելմենիների, բլիթների և կրոկետների տեսքով: Վոնտոնն ամենահանրահայտ նմանատիպ նախուտեստներից է Չինաստանում:

4 անձի համար ավելի, քան 45 րոպե Պարզ
Տապակած թռչող ձուկ
4 անձի համար ավելի, քան 45 րոպե Միջին բարդության
ԲԱՂԱԴՐՈՒԹՅՈՒՆ
  • 2 հատ հավկիթ
  • 1 բաժակ ալյուր
  • 2 բաժակ կտրատած սոխ
  • 2 ճ.գ. մանրացրած մաղադանոս
  • 1 թ.գ. չորացրած քիմիոն
  • 1 թ.գ. նեխուրի մանրացրած տերևներ
  • 1 թ.գ. վուստերյան սոուս, աղացած սև պղպեղ, աղ՝ ըստ ճաշակի
  • 1կգ թռչող ձուկ (կարելի է փոխարինել սպիտակ մսով ցանկացած այլ ձկով)
  • Արևածաղկի ձեթ
Պատրաստման քայլեր
  • Քայլ 1

    Խառնել բոլոր բաղադրիչները, բացառությամբ ձկան և ձեթի, ստացված խմորը լավ խառնել:

  • Քայլ 2

    Ավելացնել ձուկը և թողնել 30 րոպե:

  • Քայլ 3

    Հանել ձուկը և տապակել մեծ քանակությամբ ձեթի մեջ՝ մինչև ոսկեգույն դառնալը:

  • Քայլ 4

    Մատուցում՝ թարթար սոուսով կամ այլ տաք սոուսով: