Կայքն օգտագործում է քուքիներ: Օգտվելով կայքից` Դուք համաձայնվում եք մեր քուքի քաղաքականությանը:
Փակել Իմանալ ավելին
Փակել Իմանալ ավելին

Տապակած պանիր

Չեխական խորտիկ պաքսիմատով տապակված պանրի տեսքով, որը մատուցվում է տապակված կարտոֆիլի և սոուսի հետ:

Պատրաստման քայլեր

  • Պանիրը կտրել մոտ 1-1.5սմ հաստությամբ շերտերով:

  • Ձուն խառնել համեմունքների հետ:

  • Պանիրը դնել համեմունքներով հավկիթի մեջ, այնուհետև թաթախել պաքսիմատի մեջ:

  • Տապակել մի քանի րոպե այնպես, որ պանիրը փափկի, բայց չհալվի:

  • Մատուցել հազարի տերևի վրա՝ տապակած կարտոֆիլի և նախընտրելի հավելումների հետ, օրինակ՝ թաթարական սոուսի:

Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև

Բադը չինական ոճով

Բադը չինական ոճով

Պեկինյան ոճով պատրաստված բադը չինական ամենահայտնի ճաշատեսակներից է, որը մատուցվում է ոչ միայն Պեկինի ռեստորաններում, այլ նաև ամբողջ աշխարհում:

4 անձի համար ավելի, քան 45 րոպե Բարդ
Ֆու Յունգ՝ չինական ձվածեղ

Ֆու Յունգ՝ չինական ձվածեղ

Ֆու Յունգ ձվածեղ պատրաստելու համար օգտագործվում է միայն ձվի սպիտակուցը: Այդպես համն ավելի նուրբ է լինում և այն պարզապես հալվում է բերանում: Այս ձվածեղը շատ հայտնի է ԱՄՆ-ում:

4 անձի համար 15-30 րոպե Պարզ
Քաղցր և թթու խոզի միս

Քաղցր և թթու խոզի միս

Քաղցր և թթու խոզի միսը ին և յան ուժերի համադրությունն է խոհարարության մշակույթում: Այն չինական հակասությունների հավասարակշռությունն է:

4 անձի համար ավելի, քան 45 րոպե Միջին բարդության
Վոնտոն` չինական խմորագնդիկներ լցոնած ծովախեցգետնով և խոզի մսով

Վոնտոն` չինական խմորագնդիկներ լցոնած ծովախեցգետնով և խոզի մսով

Դիմ սումը փոքր չինական նախուտեստներ են, որոնք կարող են լինել ծովամթերքով կամ մսով պելմենիների, բլիթների և կրոկետների տեսքով: Վոնտոնն ամենահանրահայտ նմանատիպ նախուտեստներից է Չինաստանում:

4 անձի համար ավելի, քան 45 րոպե Պարզ
Տապակած պանիր
2 անձի համար 30-45 րոպե Պարզ
ԲԱՂԱԴՐՈՒԹՅՈՒՆ
  • 400գ դեղին պինդ պանիր
  • 1 հավկիթ և պաքսիմատ
  • Աղ, սև և կարմիր պղպեղ (այլ համեմունքներ՝ ըստ ցանկության)
  • Ձիթապտղի կամ այլ ձեթ՝ տապակելու համար
Պատրաստման քայլեր
  • Քայլ 1

    Պանիրը կտրել մոտ 1-1.5սմ հաստությամբ շերտերով:

  • Քայլ 2

    Ձուն խառնել համեմունքների հետ:

  • Քայլ 3

    Պանիրը դնել համեմունքներով հավկիթի մեջ, այնուհետև թաթախել պաքսիմատի մեջ:

  • Քայլ 4

    Տապակել մի քանի րոպե այնպես, որ պանիրը փափկի, բայց չհալվի:

  • Քայլ 5

    Մատուցել հազարի տերևի վրա՝ տապակած կարտոֆիլի և նախընտրելի հավելումների հետ, օրինակ՝ թաթարական սոուսի: