Պատրաստման քայլեր
-
Մաքրած սխտորը լվանալ և ճզմել աղի հետ:
-
Թահինը լավ խառնել, լցնել խոր ափսեի մեջ, ավելացնել սխտորը և նորից խառնել: Աստիճանաբար ավելացնել կիտրոնի հյութը՝ մինչև փոփոխվեն զանգվածի գույնն ու խտությունը: Ավելացնել ջուրը:
-
Մածուկը պետք է կիտրոնի համ ունենա և խտությամբ նման լինի մայոնեզին:
-
Կարելի է ավելացնել մի փոքր քիմիոն կամ քացախ: Սոուսը մատուցել տափակ ափսեների մեջ՝ զարդարելով մաղադանոսի ճյուղերով:
-
Մատուցվում է ձկան, քյաբաբի և արաբական խոհանոցի այլ ուտեստների հետ: