Կայքն օգտագործում է քուքիներ: Օգտվելով կայքից` Դուք համաձայնվում եք մեր քուքի քաղաքականությանը:
Փակել Իմանալ ավելին
Փակել Իմանալ ավելին

Թագավորական սենդվիչ

Պատրաստեք համեղ և սննդարար սենդվիչ սուրճի կամ թեյի հետ վայելելու համար:

Պատրաստման քայլեր

  • Կտրատեք սնկերն ու սոխը, տապակեք 2-3 րոպե միջին ուժգնության կրակի վրա՝ ավելացնելով թթվասեր:

  • Այդ ընթացքում երկայնքով կիսեք հացը և մեջից հանեք փափուկ մասը:

  • Կտրատեք խոզապուխտը կամ երշիկը, պանիրն անցկացրեք քերիչով:

  • Շամպինյոնները վերցրեք կրակի վրայից, դրեք հացի մեջ, ավելացրեք երշիկը, վրան պանիր լցրեք և թխեք ջեռոցի կամ միկրոալիքային վառարանի մեջ 2-4 րոպե:

  • Սենդվիչը պատրաստ է:

Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև

Բադը չինական ոճով

Բադը չինական ոճով

Պեկինյան ոճով պատրաստված բադը չինական ամենահայտնի ճաշատեսակներից է, որը մատուցվում է ոչ միայն Պեկինի ռեստորաններում, այլ նաև ամբողջ աշխարհում:

4 անձի համար ավելի, քան 45 րոպե Բարդ
Ֆու Յունգ՝ չինական ձվածեղ

Ֆու Յունգ՝ չինական ձվածեղ

Ֆու Յունգ ձվածեղ պատրաստելու համար օգտագործվում է միայն ձվի սպիտակուցը: Այդպես համն ավելի նուրբ է լինում և այն պարզապես հալվում է բերանում: Այս ձվածեղը շատ հայտնի է ԱՄՆ-ում:

4 անձի համար 15-30 րոպե Պարզ
Քաղցր և թթու խոզի միս

Քաղցր և թթու խոզի միս

Քաղցր և թթու խոզի միսը ին և յան ուժերի համադրությունն է խոհարարության մշակույթում: Այն չինական հակասությունների հավասարակշռությունն է:

4 անձի համար ավելի, քան 45 րոպե Միջին բարդության
Վոնտոն` չինական խմորագնդիկներ լցոնած ծովախեցգետնով և խոզի մսով

Վոնտոն` չինական խմորագնդիկներ լցոնած ծովախեցգետնով և խոզի մսով

Դիմ սումը փոքր չինական նախուտեստներ են, որոնք կարող են լինել ծովամթերքով կամ մսով պելմենիների, բլիթների և կրոկետների տեսքով: Վոնտոնն ամենահանրահայտ նմանատիպ նախուտեստներից է Չինաստանում:

4 անձի համար ավելի, քան 45 րոպե Պարզ
Թագավորական սենդվիչ
4 անձի համար մինչև 15 րոպե Միջին բարդության
ԲԱՂԱԴՐՈՒԹՅՈՒՆ
  • 1 ֆրանսիական բագետ կամ երկարավուն բատոն
  • 200գ շամպինյոն
  • 150գ խոզապուխտ կամ կտրատված երշիկ
  • 300գ պինդ պանիր
  • 1 հատ սոխ
  • Թթվասեր
  • Աղ, պղպեղ, կանաչեղեն՝ ըստ ճաշակի
Պատրաստման քայլեր
  • Քայլ 1

    Կտրատեք սնկերն ու սոխը, տապակեք 2-3 րոպե միջին ուժգնության կրակի վրա՝ ավելացնելով թթվասեր:

  • Քայլ 2

    Այդ ընթացքում երկայնքով կիսեք հացը և մեջից հանեք փափուկ մասը:

  • Քայլ 3

    Կտրատեք խոզապուխտը կամ երշիկը, պանիրն անցկացրեք քերիչով:

  • Քայլ 4

    Շամպինյոնները վերցրեք կրակի վրայից, դրեք հացի մեջ, ավելացրեք երշիկը, վրան պանիր լցրեք և թխեք ջեռոցի կամ միկրոալիքային վառարանի մեջ 2-4 րոպե:

  • Քայլ 5

    Սենդվիչը պատրաստ է: