Կայքն օգտագործում է քուքիներ: Օգտվելով կայքից` Դուք համաձայնվում եք մեր քուքի քաղաքականությանը:
Փակել Իմանալ ավելին
Փակել Իմանալ ավելին

Սուշիի բրինձ

Բրինձը, որն օգտագործում են խոհարարները սուշի պատրաստելու համար, պետք է լինի պինդ և մի փոքր կպչուն:

Պատրաստման քայլեր

  • Բրինձը լվացեք, թրջեք մոտ 30 րոպեով: Այնուհետև վրան ջուր լցրեք և եփեք սովորականի պես:
  • Իրար խառնեք բոլոր համեմունքները:
  • Լցրեք բրինձը թասի մեջ և փայտե գդալով խառնեք՝ կտրատող շարժումներով: Ավելացրեք համեմունքները՝ անընդհատ խառնելով, մինչև զանգվածը դառնա սպունգանման:
  • Մատուցումը. Մատուցելուց առաջ թողեք բրինջը սառչի՝ ծածկելով այն սրբիչով:

Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև

Բադը չինական ոճով

Բադը չինական ոճով

Պեկինյան ոճով պատրաստված բադը չինական ամենահայտնի ճաշատեսակներից է, որը մատուցվում է ոչ միայն Պեկինի ռեստորաններում, այլ նաև ամբողջ աշխարհում:

4 անձի համար ավելի, քան 45 րոպե Բարդ
Ֆու Յունգ՝ չինական ձվածեղ

Ֆու Յունգ՝ չինական ձվածեղ

Ֆու Յունգ ձվածեղ պատրաստելու համար օգտագործվում է միայն ձվի սպիտակուցը: Այդպես համն ավելի նուրբ է լինում և այն պարզապես հալվում է բերանում: Այս ձվածեղը շատ հայտնի է ԱՄՆ-ում:

4 անձի համար 15-30 րոպե Պարզ
Քաղցր և թթու խոզի միս

Քաղցր և թթու խոզի միս

Քաղցր և թթու խոզի միսը ին և յան ուժերի համադրությունն է խոհարարության մշակույթում: Այն չինական հակասությունների հավասարակշռությունն է:

4 անձի համար ավելի, քան 45 րոպե Միջին բարդության
Վոնտոն` չինական խմորագնդիկներ լցոնած ծովախեցգետնով և խոզի մսով

Վոնտոն` չինական խմորագնդիկներ լցոնած ծովախեցգետնով և խոզի մսով

Դիմ սումը փոքր չինական նախուտեստներ են, որոնք կարող են լինել ծովամթերքով կամ մսով պելմենիների, բլիթների և կրոկետների տեսքով: Վոնտոնն ամենահանրահայտ նմանատիպ նախուտեստներից է Չինաստանում:

4 անձի համար ավելի, քան 45 րոպե Պարզ
Սուշիի բրինձ
4 անձի համար ավելի, քան 45 րոպե Միջին բարդության
ԲԱՂԱԴՐՈՒԹՅՈՒՆ
  • 1/2 բաժակ ջուր
  • 1/2 բաժակ բրինձ
  • Համեմունքը.
  • 4 ճաշի գդալ թույլ քացախ
  • 3 ճաշի գդալ շաքարավազ
  • 1/2 ճաշի գդալ աղ
  • 2 ճաշի գդալ միրին՝ բրնձի քացախ
Պատրաստման քայլեր
  • Քայլ 1

    Բրինձը լվացեք, թրջեք մոտ 30 րոպեով: Այնուհետև վրան ջուր լցրեք և եփեք սովորականի պես:

  • Քայլ 2

    Իրար խառնեք բոլոր համեմունքները:

  • Քայլ 3

    Լցրեք բրինձը թասի մեջ և փայտե գդալով խառնեք՝ կտրատող շարժումներով: Ավելացրեք համեմունքները՝ անընդհատ խառնելով, մինչև զանգվածը դառնա սպունգանման:

  • Քայլ 4

    Մատուցումը. Մատուցելուց առաջ թողեք բրինջը սառչի՝ ծածկելով այն սրբիչով: