Կայքն օգտագործում է քուքիներ: Օգտվելով կայքից` Դուք համաձայնվում եք մեր քուքի քաղաքականությանը:
Փակել Իմանալ ավելին
Փակել Իմանալ ավելին

Սնկով աղցան

Համտեսեք սնկով պատրաստված այս սննդարար աղցանը և ամրացրեք Ձեր օրգանիզմը:

Պատրաստման քայլեր

  • Վերցրեք խոր աման և պատեք այն սննդային թաղանթով: Դասավորեք սնկերը՝ գլխիկները դեպի ներքև, վրան լցրեք մաղդանոս:
  • Կարտոֆիլը և պանիրն անցկացրեք քերիչով, խոզապուխտը մանր կտրատեք: Հերթականությամբ իրար վրա շարեք կարտոֆիլի, պանրի և խոզապուխտի շերտերը: Յուրաքանչյուր շերտը պատեք մայոնեզով և ավելացրեք աղ ըստ ճաշակի:
  • Երբ բոլոր մթերքներն օգտագործվեն, աղցանը 20-30 րոպեով դրեք սառնարանը: Մատուցելուց առաջ շրջեք ափսեն այնպես, որ շամպինյոնները հայտնվեն վերևում, իսկ աղցանը նմանվի սնկի մարգագետնի:
  • Հանեք սննդային թաղանթը և զարդարեք աղցանը սամիթի ճյուղերով:
  • Այս աղցանի առանձնահատուկ նուրբ համը պայմանավորված է շամպինյոնների և հյութեղ խոզապուխտի հետաքրքրիր համադրությամբ:

Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև

Բադը չինական ոճով
Բադը չինական ոճով

Պեկինյան ոճով պատրաստված բադը չինական ամենահայտնի ճաշատեսակներից է, որը մատուցվում է ոչ միայն Պեկինի ռեստորաններում, այլ նաև ամբողջ աշխարհում:

4 անձի համար ավելի, քան 45 րոպե Բարդ
Ֆու Յունգ՝ չինական ձվածեղ
Ֆու Յունգ՝ չինական ձվածեղ

Ֆու Յունգ ձվածեղ պատրաստելու համար օգտագործվում է միայն ձվի սպիտակուցը: Այդպես համն ավելի նուրբ է լինում և այն պարզապես հալվում է բերանում: Այս ձվածեղը շատ հայտնի է ԱՄՆ-ում:

4 անձի համար 15-30 րոպե Պարզ
Քաղցր և թթու խոզի միս
Քաղցր և թթու խոզի միս

Քաղցր և թթու խոզի միսը ին և յան ուժերի համադրությունն է խոհարարության մշակույթում: Այն չինական հակասությունների հավասարակշռությունն է:

4 անձի համար ավելի, քան 45 րոպե Միջին բարդության
Վոնտոն` չինական խմորագնդիկներ լցոնած ծովախեցգետնով և խոզի մսով
Վոնտոն` չինական խմորագնդիկներ լցոնած ծովախեցգետնով և խոզի մսով

Դիմ սումը փոքր չինական նախուտեստներ են, որոնք կարող են լինել ծովամթերքով կամ մսով պելմենիների, բլիթների և կրոկետների տեսքով: Վոնտոնն ամենահանրահայտ նմանատիպ նախուտեստներից է Չինաստանում:

4 անձի համար ավելի, քան 45 րոպե Պարզ
Սնկով աղցան
4 անձի համար 30-45 րոպե Միջին բարդության
ԲԱՂԱԴՐՈՒԹՅՈՒՆ
  • 150գ մարինացված շամպինյոններ
  • 150գ կարտոֆիլ
  • 100գ պինդ պանիր
  • 100գ խոզապուխտ
  • 100գ թարմ կամ թթու վարունգ
  • Մայոնեզ, աղ, պղպեղ՝ ըստ ճաշակի
  • Կանաչեղեն (մաղդանոս, սամիթ)՝ զարդարելու համար
Պատրաստման քայլեր
  • Քայլ 1

    Վերցրեք խոր աման և պատեք այն սննդային թաղանթով: Դասավորեք սնկերը՝ գլխիկները դեպի ներքև, վրան լցրեք մաղդանոս:

  • Քայլ 2

    Կարտոֆիլը և պանիրն անցկացրեք քերիչով, խոզապուխտը մանր կտրատեք: Հերթականությամբ իրար վրա շարեք կարտոֆիլի, պանրի և խոզապուխտի շերտերը: Յուրաքանչյուր շերտը պատեք մայոնեզով և ավելացրեք աղ ըստ ճաշակի:

  • Քայլ 3

    Երբ բոլոր մթերքներն օգտագործվեն, աղցանը 20-30 րոպեով դրեք սառնարանը: Մատուցելուց առաջ շրջեք ափսեն այնպես, որ շամպինյոնները հայտնվեն վերևում, իսկ աղցանը նմանվի սնկի մարգագետնի:

  • Քայլ 4

    Հանեք սննդային թաղանթը և զարդարեք աղցանը սամիթի ճյուղերով:

  • Քայլ 5

    Այս աղցանի առանձնահատուկ նուրբ համը պայմանավորված է շամպինյոնների և հյութեղ խոզապուխտի հետաքրքրիր համադրությամբ: