Կայքն օգտագործում է քուքիներ: Օգտվելով կայքից` Դուք համաձայնվում եք մեր քուքի քաղաքականությանը:
Փակել Իմանալ ավելին
Փակել Իմանալ ավելին

Սաղմոն վասաբիով

Վասաբին ավելի կծու է մեզ ծանոթ ծովաբողկից, այդ իսկ պատճառով պետք է փոքր-ինչ զգույշ լինել այն օգտագործելիս: Վասաբին պարտադիր ավելացվում է սուշիի և սաշիմիի մեջ:

Պատրաստման քայլեր

  • Պատրաստել մարինադը՝ քունջութի ձեթ, սոյայի սոուս, կոճապղպեղ և 1 գդալ վասաբի: Ձկան ֆիլեն դնել մարինադի մեջ:

  • Մարինացման գործընթացն իրականացվում է հետևյալ կերպ՝ բաղադրիչները դնում են պլաստիկ տարայի մեջ և պտտում այն 4-6 րոպե:

  • Ձուկը հանել, մարինադը թողնել: Խառնել կանաչ սոխը և 1 գդալ վասաբին:

  • Միջին կրակի վրա տաքացնել թավան: Մեջը դնել ձուկը և մարինադը, տապակել 3-5 րոպե:

  • Ֆիլեն մատուցել մայոնեզի հետ:

Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև

Բադը չինական ոճով

Բադը չինական ոճով

Պեկինյան ոճով պատրաստված բադը չինական ամենահայտնի ճաշատեսակներից է, որը մատուցվում է ոչ միայն Պեկինի ռեստորաններում, այլ նաև ամբողջ աշխարհում:

4 անձի համար ավելի, քան 45 րոպե Բարդ
Ֆու Յունգ՝ չինական ձվածեղ

Ֆու Յունգ՝ չինական ձվածեղ

Ֆու Յունգ ձվածեղ պատրաստելու համար օգտագործվում է միայն ձվի սպիտակուցը: Այդպես համն ավելի նուրբ է լինում և այն պարզապես հալվում է բերանում: Այս ձվածեղը շատ հայտնի է ԱՄՆ-ում:

4 անձի համար 15-30 րոպե Պարզ
Քաղցր և թթու խոզի միս

Քաղցր և թթու խոզի միս

Քաղցր և թթու խոզի միսը ին և յան ուժերի համադրությունն է խոհարարության մշակույթում: Այն չինական հակասությունների հավասարակշռությունն է:

4 անձի համար ավելի, քան 45 րոպե Միջին բարդության
Վոնտոն` չինական խմորագնդիկներ լցոնած ծովախեցգետնով և խոզի մսով

Վոնտոն` չինական խմորագնդիկներ լցոնած ծովախեցգետնով և խոզի մսով

Դիմ սումը փոքր չինական նախուտեստներ են, որոնք կարող են լինել ծովամթերքով կամ մսով պելմենիների, բլիթների և կրոկետների տեսքով: Վոնտոնն ամենահանրահայտ նմանատիպ նախուտեստներից է Չինաստանում:

4 անձի համար ավելի, քան 45 րոպե Պարզ
Սաղմոն վասաբիով
4 անձի համար ավելի, քան 45 րոպե Միջին բարդության
ԲԱՂԱԴՐՈՒԹՅՈՒՆ
  • 5 կտոր սաղմոնի ֆիլե
  • 2 գդալ վասաբի
  • 2 գդալ սոյայի սոուս
  • 1/4 բաժակ մայոնեզ
  • 1 գդալ քունջութի ձեթ
  • 1 գդալ աղացած կոճապղպեղ
  • 2 գդալ կտրտած թարմ կանաչ սոխ
Պատրաստման քայլեր
  • Քայլ 1

    Պատրաստել մարինադը՝ քունջութի ձեթ, սոյայի սոուս, կոճապղպեղ և 1 գդալ վասաբի: Ձկան ֆիլեն դնել մարինադի մեջ:

  • Քայլ 2

    Մարինացման գործընթացն իրականացվում է հետևյալ կերպ՝ բաղադրիչները դնում են պլաստիկ տարայի մեջ և պտտում այն 4-6 րոպե:

  • Քայլ 3

    Ձուկը հանել, մարինադը թողնել: Խառնել կանաչ սոխը և 1 գդալ վասաբին:

  • Քայլ 4

    Միջին կրակի վրա տաքացնել թավան: Մեջը դնել ձուկը և մարինադը, տապակել 3-5 րոպե:

  • Քայլ 5

    Ֆիլեն մատուցել մայոնեզի հետ: