Պատրաստման քայլեր
-
Պատրաստել մարինադը՝ քունջութի ձեթ, սոյայի սոուս, կոճապղպեղ և 1 գդալ վասաբի: Ձկան ֆիլեն դնել մարինադի մեջ:
-
Մարինացման գործընթացն իրականացվում է հետևյալ կերպ՝ բաղադրիչները դնում են պլաստիկ տարայի մեջ և պտտում այն 4-6 րոպե:
-
Ձուկը հանել, մարինադը թողնել: Խառնել կանաչ սոխը և 1 գդալ վասաբին:
-
Միջին կրակի վրա տաքացնել թավան: Մեջը դնել ձուկը և մարինադը, տապակել 3-5 րոպե:
-
Ֆիլեն մատուցել մայոնեզի հետ: