Պատրաստման քայլեր
-
Կտրեք չիլի պղպեղները երկարությամբ, մաքրեք սերմերից և կտրտեք մանր կտորների: Կտրտեք խոզի միսը փոքր երկար շերտերով:
-
3 րոպե տապակեք թավայում սոխը, սխտորը և չիլին 2 գդալ ձեթով:
-
Օգտագործեք մնացած ձեթը միսն առանձին տապակելու համար` համեմելով այն աղով և կոճապղպեղով:
-
Ավելացրեք արքայախնձորը, սոխի խառնուրդը և արքայախնձորի հյութը: Եփեք ամբողջը մարմանդ կրակի վրա 3 րոպե` անընդմեջ խառնելով:
-
Մատուցեք բրնձի հետ: