Կայքն օգտագործում է քուքիներ: Օգտվելով կայքից` Դուք համաձայնվում եք մեր քուքի քաղաքականությանը:
Փակել Իմանալ ավելին
Փակել Իմանալ ավելին

Քաղցր և թթու խոզի միս

Խոհարարի աշխատանքը կայանում է հմուտ կերպով համերի համադրության ու իդեալական ներդաշնակության ստեղծման մեջ: Ուստի տաքն իր տեղը պետք է գտնի սառի կողքին, և քաղցրը` թթուի:

Պատրաստման քայլեր

  • Կտրեք չիլի պղպեղները երկարությամբ, մաքրեք սերմերից և կտրտեք մանր կտորների: Կտրտեք խոզի միսը փոքր երկար շերտերով:

  • 3 րոպե տապակեք թավայում սոխը, սխտորը և չիլին 2 գդալ ձեթով:

  • Օգտագործեք մնացած ձեթը միսն առանձին տապակելու համար` համեմելով այն աղով և կոճապղպեղով:

  • Ավելացրեք արքայախնձորը, սոխի խառնուրդը և արքայախնձորի հյութը: Եփեք ամբողջը մարմանդ կրակի վրա 3 րոպե` անընդմեջ խառնելով:

  • Մատուցեք բրնձի հետ:

Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև

Բադը չինական ոճով

Բադը չինական ոճով

Պեկինյան ոճով պատրաստված բադը չինական ամենահայտնի ճաշատեսակներից է, որը մատուցվում է ոչ միայն Պեկինի ռեստորաններում, այլ նաև ամբողջ աշխարհում:

4 անձի համար ավելի, քան 45 րոպե Բարդ
Ֆու Յունգ՝ չինական ձվածեղ

Ֆու Յունգ՝ չինական ձվածեղ

Ֆու Յունգ ձվածեղ պատրաստելու համար օգտագործվում է միայն ձվի սպիտակուցը: Այդպես համն ավելի նուրբ է լինում և այն պարզապես հալվում է բերանում: Այս ձվածեղը շատ հայտնի է ԱՄՆ-ում:

4 անձի համար 15-30 րոպե Պարզ
Վոնտոն` չինական խմորագնդիկներ լցոնած ծովախեցգետնով և խոզի մսով

Վոնտոն` չինական խմորագնդիկներ լցոնած ծովախեցգետնով և խոզի մսով

Դիմ սումը փոքր չինական նախուտեստներ են, որոնք կարող են լինել ծովամթերքով կամ մսով պելմենիների, բլիթների և կրոկետների տեսքով: Վոնտոնն ամենահանրահայտ նմանատիպ նախուտեստներից է Չինաստանում:

4 անձի համար ավելի, քան 45 րոպե Պարզ
Եգիպտացորենով թխվածք

Եգիպտացորենով թխվածք

Եգիպտացորենով թխվածք եգիպտական բաղադրատոմս: Հիանալի համադրվում է արքայախնձորի կտորների հետ:

4 անձի համար ավելի, քան 45 րոպե Պարզ
Քաղցր և թթու խոզի միս
4 անձի համար ավելի, քան 45 րոպե Միջին բարդության
ԲԱՂԱԴՐՈՒԹՅՈՒՆ
  • 500 գ. խոզի միս
  • 2 թարմ կանաչ չիլի պղպեղ
  • 1 մեծ սոխ` կտրատած խորանարդաձև
  • 4 ճաշի գդալ արքայախնձորի հյութ
  • 3 արքայախնձորի շերտ` կտրատած խորանարդաձև
  • 3 ճաշի գդալ ձեթ
  • 1 թեյի գդալ աղացած կոճապղպեղ
  • 2 մեխակ աղացած սխտոր
  • աղ
Պատրաստման քայլեր
  • Քայլ 1

    Կտրեք չիլի պղպեղները երկարությամբ, մաքրեք սերմերից և կտրտեք մանր կտորների: Կտրտեք խոզի միսը փոքր երկար շերտերով:

  • Քայլ 2

    3 րոպե տապակեք թավայում սոխը, սխտորը և չիլին 2 գդալ ձեթով:

  • Քայլ 3

    Օգտագործեք մնացած ձեթը միսն առանձին տապակելու համար` համեմելով այն աղով և կոճապղպեղով:

  • Քայլ 4

    Ավելացրեք արքայախնձորը, սոխի խառնուրդը և արքայախնձորի հյութը: Եփեք ամբողջը մարմանդ կրակի վրա 3 րոպե` անընդմեջ խառնելով:

  • Քայլ 5

    Մատուցեք բրնձի հետ: