Կայքն օգտագործում է քուքիներ: Օգտվելով կայքից` Դուք համաձայնվում եք մեր քուքի քաղաքականությանը:
Փակել Իմանալ ավելին
Փակել Իմանալ ավելին

Պուչերո՝ մսային գուլյաշ

Գուլյաշ՝ մսի տարբեր տեսակներից և բանջարեղենից, որոնք պետք է շոգեխաշել մեկ կաթսայի մեջ: Արգենտինացիներն ուտում են միսը, արգանակն ու բանջարեղենն իրարից առանձին:

Պատրաստման քայլեր

  • Մեծ կաթսայի մեջ եռացնել 5 լիտր աղի ջուր, ավելացնել 4 մասի կիսած սոխը, պրաս սոխը, սև պղպեղն ու տավարի միսը: Եփել 45 րոպե:

  • Նույն կաթսայի մեջ ավելացնել հավի կրծքամիսը, խոզի միսը, նրբերշիկը, քառակուսաձև կտրտած կարտոֆիլն ու բատատը, երկարավուն կտրտած գազարն ու դդումը և մեծ կտորներով կտրտած կաղամբը:

  • Բանջարեղենը եփել քիչ, հանել կաթսայից և առանձնացնել միմյանցից:

  • Մինչ պուչերոն եփվում է, կաթսայով ջուր եռացնել, աղ անել և խաշել լոբին (նախօրոք թրջելով այն գիշերը):

  • Պատրաստված միսը, նրբերշիկը և խոզի կրծքամիսը կտրտել:

  • Մատուցել միսը մեծ ափսեների վրա բանջարեղենի, լոբու և եգիպտացորենի հետ: Ամեն ինչ պետք է մատուցվի տաք վիճակում:

Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև

Բադը չինական ոճով

Բադը չինական ոճով

Պեկինյան ոճով պատրաստված բադը չինական ամենահայտնի ճաշատեսակներից է, որը մատուցվում է ոչ միայն Պեկինի ռեստորաններում, այլ նաև ամբողջ աշխարհում:

4 անձի համար ավելի, քան 45 րոպե Բարդ
Ֆու Յունգ՝ չինական ձվածեղ

Ֆու Յունգ՝ չինական ձվածեղ

Ֆու Յունգ ձվածեղ պատրաստելու համար օգտագործվում է միայն ձվի սպիտակուցը: Այդպես համն ավելի նուրբ է լինում և այն պարզապես հալվում է բերանում: Այս ձվածեղը շատ հայտնի է ԱՄՆ-ում:

4 անձի համար 15-30 րոպե Պարզ
Քաղցր և թթու խոզի միս

Քաղցր և թթու խոզի միս

Քաղցր և թթու խոզի միսը ին և յան ուժերի համադրությունն է խոհարարության մշակույթում: Այն չինական հակասությունների հավասարակշռությունն է:

4 անձի համար ավելի, քան 45 րոպե Միջին բարդության
Վոնտոն` չինական խմորագնդիկներ լցոնած ծովախեցգետնով և խոզի մսով

Վոնտոն` չինական խմորագնդիկներ լցոնած ծովախեցգետնով և խոզի մսով

Դիմ սումը փոքր չինական նախուտեստներ են, որոնք կարող են լինել ծովամթերքով կամ մսով պելմենիների, բլիթների և կրոկետների տեսքով: Վոնտոնն ամենահանրահայտ նմանատիպ նախուտեստներից է Չինաստանում:

4 անձի համար ավելի, քան 45 րոպե Պարզ
Պուչերո՝ մսային գուլյաշ
12 անձի համար ավելի, քան 45 րոպե Բարդ
ԲԱՂԱԴՐՈՒԹՅՈՒՆ
  • 2կգ տավարի միս
  • 4 հավի կրծքամիս
  • 400գ խոզի թարմ կրծքամիս 
  • 6 խոզի նրբերշիկ
  • 1 գլուխ սոխ
  • 1 պրաս սոխ
  • 5 կարտոֆիլ
  • 5 գազար
  • 1կգ դդում կամ դդմիկ
  • 5 բատատ
  • 1 կաղամբ
  • 500գ լոբի
  • 5 եգիպտացորենի հասկեր
  • Սև պղպեղ, աղ
Պատրաստման քայլեր
  • Քայլ 1

    Մեծ կաթսայի մեջ եռացնել 5 լիտր աղի ջուր, ավելացնել 4 մասի կիսած սոխը, պրաս սոխը, սև պղպեղն ու տավարի միսը: Եփել 45 րոպե:

  • Քայլ 2

    Նույն կաթսայի մեջ ավելացնել հավի կրծքամիսը, խոզի միսը, նրբերշիկը, քառակուսաձև կտրտած կարտոֆիլն ու բատատը, երկարավուն կտրտած գազարն ու դդումը և մեծ կտորներով կտրտած կաղամբը:

  • Քայլ 3

    Բանջարեղենը եփել քիչ, հանել կաթսայից և առանձնացնել միմյանցից:

  • Քայլ 4

    Մինչ պուչերոն եփվում է, կաթսայով ջուր եռացնել, աղ անել և խաշել լոբին (նախօրոք թրջելով այն գիշերը):

  • Քայլ 5

    Պատրաստված միսը, նրբերշիկը և խոզի կրծքամիսը կտրտել:

  • Քայլ 6

    Մատուցել միսը մեծ ափսեների վրա բանջարեղենի, լոբու և եգիպտացորենի հետ: Ամեն ինչ պետք է մատուցվի տաք վիճակում: