Կայքն օգտագործում է քուքիներ: Օգտվելով կայքից` Դուք համաձայնվում եք մեր քուքի քաղաքականությանը:
Փակել Իմանալ ավելին
Փակել Իմանալ ավելին

Պնդուկով սաղմոն

Պնդուկով սաղմոնի պատրաստման բաղադրատոմս:

Պատրաստման քայլեր

  • Խոր ափսեի մեջ հարել ձուն և ավելացնել մեկ գդալ ջուր:

  • Առանձին ափսեի մեջ խառնել պաքսիմատը, համեմունքները և պնդուկը:

  • Սաղմոնի ֆիլեն թրջել ձվի մեջ, այնուհետև թաթախել պաքսիմատի, համեմունքների ու պնդուկի խառնուրդի մեջ:

  • Թխել նախօրոք մինչև 200° ջերմաստիճանը տաքացված ջեռոցում մոտ 12 րոպե մինչև բրոնզագույն դառնալը:

  • Մատուցել 4 մասի բաժանած կիտրոնի հետ:

Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև

Բադը չինական ոճով

Բադը չինական ոճով

Պեկինյան ոճով պատրաստված բադը չինական ամենահայտնի ճաշատեսակներից է, որը մատուցվում է ոչ միայն Պեկինի ռեստորաններում, այլ նաև ամբողջ աշխարհում:

4 անձի համար ավելի, քան 45 րոպե Բարդ
Ֆու Յունգ՝ չինական ձվածեղ

Ֆու Յունգ՝ չինական ձվածեղ

Ֆու Յունգ ձվածեղ պատրաստելու համար օգտագործվում է միայն ձվի սպիտակուցը: Այդպես համն ավելի նուրբ է լինում և այն պարզապես հալվում է բերանում: Այս ձվածեղը շատ հայտնի է ԱՄՆ-ում:

4 անձի համար 15-30 րոպե Պարզ
Քաղցր և թթու խոզի միս

Քաղցր և թթու խոզի միս

Քաղցր և թթու խոզի միսը ին և յան ուժերի համադրությունն է խոհարարության մշակույթում: Այն չինական հակասությունների հավասարակշռությունն է:

4 անձի համար ավելի, քան 45 րոպե Միջին բարդության
Վոնտոն` չինական խմորագնդիկներ լցոնած ծովախեցգետնով և խոզի մսով

Վոնտոն` չինական խմորագնդիկներ լցոնած ծովախեցգետնով և խոզի մսով

Դիմ սումը փոքր չինական նախուտեստներ են, որոնք կարող են լինել ծովամթերքով կամ մսով պելմենիների, բլիթների և կրոկետների տեսքով: Վոնտոնն ամենահանրահայտ նմանատիպ նախուտեստներից է Չինաստանում:

4 անձի համար ավելի, քան 45 րոպե Պարզ
Պնդուկով սաղմոն
2 անձի համար 30-45 րոպե Պարզ
ԲԱՂԱԴՐՈՒԹՅՈՒՆ
  • 700գ սաղմոնի ֆիլե
  • 2 հավկիթ
  • 1 բաժակ պաքսիմատ
  • 0.5 գդալ չորացրած մաղադանոս
  • 1 գդալ քիմիոն
  • 1 գդալ կարմիր պղպեղ
  • 0,5 գդալ խոշոր աղացած պղպեղ
  • 1 գդալ ռեհան
  • 3/4 բաժակ մանրացրած պնդուկ
  • 1 կիտրոն
Պատրաստման քայլեր
  • Քայլ 1

    Խոր ափսեի մեջ հարել ձուն և ավելացնել մեկ գդալ ջուր:

  • Քայլ 2

    Առանձին ափսեի մեջ խառնել պաքսիմատը, համեմունքները և պնդուկը:

  • Քայլ 3

    Սաղմոնի ֆիլեն թրջել ձվի մեջ, այնուհետև թաթախել պաքսիմատի, համեմունքների ու պնդուկի խառնուրդի մեջ:

  • Քայլ 4

    Թխել նախօրոք մինչև 200° ջերմաստիճանը տաքացված ջեռոցում մոտ 12 րոպե մինչև բրոնզագույն դառնալը:

  • Քայլ 5

    Մատուցել 4 մասի բաժանած կիտրոնի հետ: