This website uses cookies. By using this website you consent to our cookie policy.

More details

Պնդուկով սաղմոն

Պնդուկով սաղմոնի պատրաստման բաղադրատոմս:

Preparation steps

  • Խոր ափսեի մեջ հարել ձուն և ավելացնել մեկ գդալ ջուր:
  • Առանձին ափսեի մեջ խառնել պաքսիմատը, համեմունքները և պնդուկը:
  • Սաղմոնի ֆիլեն թրջել ձվի մեջ, այնուհետև թաթախել պաքսիմատի, համեմունքների ու պնդուկի խառնուրդի մեջ:
  • Թխել նախօրոք մինչև 200° ջերմաստիճանը տաքացված ջեռոցում մոտ 12 րոպե մինչև բրոնզագույն դառնալը:
  • Մատուցել 4 մասի բաժանած կիտրոնի հետ:

Recipes that might interest you

Բադը չինական ոճով
Բադը չինական ոճով

Պեկինյան ոճով պատրաստված բադը չինական ամենահայտնի ճաշատեսակներից է, որը մատուցվում է ոչ միայն Պեկինի ռեստորաններում, այլ նաև ամբողջ աշխարհում:

4 persons over 45 min Hard
Ֆու Յունգ՝ չինական ձվածեղ
Ֆու Յունգ՝ չինական ձվածեղ

Ֆու Յունգ ձվածեղ պատրաստելու համար օգտագործվում է միայն ձվի սպիտակուցը: Այդպես համն ավելի նուրբ է լինում և այն պարզապես հալվում է բերանում: Այս ձվածեղը շատ հայտնի է ԱՄՆ-ում:

4 persons 15-30 min Easy
Քաղցր և թթու խոզի միս
Քաղցր և թթու խոզի միս

Քաղցր և թթու խոզի միսը ին և յան ուժերի համադրությունն է խոհարարության մշակույթում: Այն չինական հակասությունների հավասարակշռությունն է:

4 persons over 45 min Medium
Վոնտոն` չինական խմորագնդիկներ լցոնած ծովախեցգետնով և խոզի մսով
Վոնտոն` չինական խմորագնդիկներ լցոնած ծովախեցգետնով և խոզի մսով

Դիմ սումը փոքր չինական նախուտեստներ են, որոնք կարող են լինել ծովամթերքով կամ մսով պելմենիների, բլիթների և կրոկետների տեսքով: Վոնտոնն ամենահանրահայտ նմանատիպ նախուտեստներից է Չինաստանում:

4 persons over 45 min Easy
Պնդուկով սաղմոն
2 persons 30-45 min Easy
Ingredients
  • 700գ սաղմոնի ֆիլե
  • 2 հավկիթ
  • 1 բաժակ պաքսիմատ
  • 0.5 գդալ չորացրած մաղադանոս
  • 1 գդալ քիմիոն
  • 1 գդալ կարմիր պղպեղ
  • 0,5 գդալ խոշոր աղացած պղպեղ
  • 1 գդալ ռեհան
  • 3/4 բաժակ մանրացրած պնդուկ
  • 1 կիտրոն
Preparation steps
  • Step 1

    Խոր ափսեի մեջ հարել ձուն և ավելացնել մեկ գդալ ջուր:

  • Step 2

    Առանձին ափսեի մեջ խառնել պաքսիմատը, համեմունքները և պնդուկը:

  • Step 3

    Սաղմոնի ֆիլեն թրջել ձվի մեջ, այնուհետև թաթախել պաքսիմատի, համեմունքների ու պնդուկի խառնուրդի մեջ:

  • Step 4

    Թխել նախօրոք մինչև 200° ջերմաստիճանը տաքացված ջեռոցում մոտ 12 րոպե մինչև բրոնզագույն դառնալը:

  • Step 5

    Մատուցել 4 մասի բաժանած կիտրոնի հետ:

Ecommerce Modal Title
Ecommerce Modal Description