Պատրաստման քայլեր
-
Տաք ջրի մեջ պաստան հասցնել եռացման վիճակի աղով և փոքր քանակությամբ յուղով տրված ժամանակահատվածում, որը գրված է տուփին:
-
Հալեցնել տապակում փոքր քանակությամբ սերուցքային կարագ և տապակել սունկը սղտորով: Ավելացնել գինի ու հավի արգանակ: Խաշել ամբողջը միասին: Դնել չորացրած լոլիկները, մաղադանոսը, ձիթապտուղները, աղ ու պղպեղ, վերջում ` խաշած լինգվինի պաստան:
-
Պատարաքաղով օլորել մակարոնները և տեղադրել այն ափսեի մեջ, վերևից քերել պեկորինո պանիրը ու ավելացնել միքանի ռեհանի տերև: