Կայքն օգտագործում է քուքիներ: Օգտվելով կայքից` Դուք համաձայնվում եք մեր քուքի քաղաքականությանը:
Փակել Իմանալ ավելին
Փակել Իմանալ ավելին

Պաստա լինգվինի կանաչ ձիթապտուղներով և սնկով

Հեշտ ու համեղ համադրություն! Ձիթապտղի ու սնկի խարնուրդը , ավելացրած տաք պաստայի մեջ, տալիս է ուտեստին հագեցած համ և բույր:

Պատրաստման քայլեր

  • Տաք ջրի մեջ պաստան հասցնել եռացման վիճակի աղով և փոքր քանակությամբ յուղով տրված ժամանակահատվածում, որը գրված է տուփին:

  • Հալեցնել տապակում փոքր քանակությամբ սերուցքային կարագ և տապակել սունկը սղտորով: Ավելացնել գինի ու հավի արգանակ: Խաշել ամբողջը միասին: Դնել չորացրած լոլիկները, մաղադանոսը, ձիթապտուղները, աղ ու պղպեղ, վերջում ` խաշած լինգվինի պաստան:

  • Պատարաքաղով օլորել մակարոնները և տեղադրել այն ափսեի մեջ, վերևից քերել պեկորինո պանիրը ու ավելացնել միքանի ռեհանի տերև:

Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև

Բադը չինական ոճով
Բադը չինական ոճով

Պեկինյան ոճով պատրաստված բադը չինական ամենահայտնի ճաշատեսակներից է, որը մատուցվում է ոչ միայն Պեկինի ռեստորաններում, այլ նաև ամբողջ աշխարհում:

4 անձի համար ավելի, քան 45 րոպե Բարդ
Ֆու Յունգ՝ չինական ձվածեղ
Ֆու Յունգ՝ չինական ձվածեղ

Ֆու Յունգ ձվածեղ պատրաստելու համար օգտագործվում է միայն ձվի սպիտակուցը: Այդպես համն ավելի նուրբ է լինում և այն պարզապես հալվում է բերանում: Այս ձվածեղը շատ հայտնի է ԱՄՆ-ում:

4 անձի համար 15-30 րոպե Պարզ
Քաղցր և թթու խոզի միս
Քաղցր և թթու խոզի միս

Քաղցր և թթու խոզի միսը ին և յան ուժերի համադրությունն է խոհարարության մշակույթում: Այն չինական հակասությունների հավասարակշռությունն է:

4 անձի համար ավելի, քան 45 րոպե Միջին բարդության
Վոնտոն` չինական խմորագնդիկներ լցոնած ծովախեցգետնով և խոզի մսով
Վոնտոն` չինական խմորագնդիկներ լցոնած ծովախեցգետնով և խոզի մսով

Դիմ սումը փոքր չինական նախուտեստներ են, որոնք կարող են լինել ծովամթերքով կամ մսով պելմենիների, բլիթների և կրոկետների տեսքով: Վոնտոնն ամենահանրահայտ նմանատիպ նախուտեստներից է Չինաստանում:

4 անձի համար ավելի, քան 45 րոպե Պարզ
Պաստա լինգվինի կանաչ ձիթապտուղներով և սնկով
2 անձի համար 30-45 րոպե Պարզ
ԲԱՂԱԴՐՈՒԹՅՈՒՆ
  • <p><a href=https://bonduelle.am/artadranq/dzithaptvoughner-arandz-kvorizi target=_blank rel=noopener>50 գ. կանաչ ձիթապտուղ առանց կորիզի Bonduelle</a></p>
  • <p>160 գ. պաստա լինգվինի</p>
  • <p>6 շագանակագույն շամպինիոն</p>
  • <p>50 գ. պինդ պեկորինո</p>
  • <p>3 ճ.գ. սերուցքային կարագ</p>
  • <p>2 բուռ մաղադանոս</p>
  • <p>1/2 բաժակ սպիտակ գինի</p>
  • <p>1 բաժակ հավի արգանակ</p>
  • <p>3 սղտորի ատամիկ</p>
  • <p>1 ճ.գ. ֆրանսիական մանանեխ</p>
  • <p>4 մարինացված լոլիկներ</p>
  • <p>3-4 ռեհանի տերև</p>
  • <p>ձիթապտղի յուղ</p>
  • <p>աղ, պղպեղ</p>
Պատրաստման քայլեր
  • Քայլ 1

    Տաք ջրի մեջ պաստան հասցնել եռացման վիճակի աղով և փոքր քանակությամբ յուղով տրված ժամանակահատվածում, որը գրված է տուփին:

  • Քայլ 2

    Հալեցնել տապակում փոքր քանակությամբ սերուցքային կարագ և տապակել սունկը սղտորով: Ավելացնել գինի ու հավի արգանակ: Խաշել ամբողջը միասին: Դնել չորացրած լոլիկները, մաղադանոսը, ձիթապտուղները, աղ ու պղպեղ, վերջում ` խաշած լինգվինի պաստան:

  • Քայլ 3

    Պատարաքաղով օլորել մակարոնները և տեղադրել այն ափսեի մեջ, վերևից քերել պեկորինո պանիրը ու ավելացնել միքանի ռեհանի տերև: