Պատրաստման քայլեր
-
Սոխը մանրացնել, տապակել մինչև ոսկեգույն դառնալը: Ավելացնել կտրտած միսը և աղացած պղպեղը, թեթևակի տապակել: Այնուհետև լցնել կես բաժակ ջուր և շոգեխաշել:
-
Շոգեխաշած մսին ավելացնել կարմիր պղպեղն ու լոլիկը:
-
Ալյուրը լուծել 3 գդալ ջրի և թթվասերի մեջ՝ աստիճանաբար ավելացնելով խառնուրդը մսին: Եռացնել ողջ զանգվածը՝ անընդհատ խառնելով:
-
Մատուցել տաք վիճակում, կարելի է զարդարել թթվասերով և կարմիր պղպեղով: