This website uses cookies. By using this website you consent to our cookie policy.

More details

Պանիր Բուրրատա եգիպտացորենով ու պեստո մածուկով

Շատ համեղ ու հեշտ բաղադրատոմս

Preparation steps

  • Պատրաստել պեստո մածուկ՝ քերած պարմեզանից, ռուկկոլաից, սղտորից, սոճենու ընկույզներից, վալերինայի
    տերևներից, ձիթապտղի յուղից և ռեհանից: Լավ խալնել այն: Ավելի ջրիկ զանգված ստանալու համար կարելի է
    ավելացնել փոքրինչ ջուր:

  • 2 կտոր հացին քսել պեստո մածուկը: Տեղադրել նախապես տաքացած ջեռոցում 200C աստիճանում՝ 4-5 րոպեով։

  • Թափել հեղուկը տուփից, եգիպտացորենը չերրի լոլիկներով ավելացնել տապակում, ավելացնել փոքր-ինչ պեստո մածուկ: Թողնել ամենը կարմրի և լինի խրթխրթան։ Համեմել աղ ու պղպեղով։

  • Դուրս բերել տապակված հացը ջեռոցից, դնել նրա վրա տաք եգիպտացորենը չերրի լոլիկներով, ավելացնել վալերիանի տերևները։ Վրան դնել բուրրատա պանիրը, որը պետք է մնա սենյակային ջերմաստիճանում կես ժամ, որպեսզի մեջը լինի փափուկ։ Քսել փոքր քանակությամբ պեստո մածուկ բուրրատա պանրի վրա։ Զարդարել ռեհանի տերևներով։

Recipes that might interest you

Բադը չինական ոճով
Բադը չինական ոճով

Պեկինյան ոճով պատրաստված բադը չինական ամենահայտնի ճաշատեսակներից է, որը մատուցվում է ոչ միայն Պեկինի ռեստորաններում, այլ նաև ամբողջ աշխարհում:

4 persons over 45 min Hard
Ֆու Յունգ՝ չինական ձվածեղ
Ֆու Յունգ՝ չինական ձվածեղ

Ֆու Յունգ ձվածեղ պատրաստելու համար օգտագործվում է միայն ձվի սպիտակուցը: Այդպես համն ավելի նուրբ է լինում և այն պարզապես հալվում է բերանում: Այս ձվածեղը շատ հայտնի է ԱՄՆ-ում:

4 persons 15-30 min Easy
Քաղցր և թթու խոզի միս
Քաղցր և թթու խոզի միս

Քաղցր և թթու խոզի միսը ին և յան ուժերի համադրությունն է խոհարարության մշակույթում: Այն չինական հակասությունների հավասարակշռությունն է:

4 persons over 45 min Medium
Վոնտոն` չինական խմորագնդիկներ լցոնած ծովախեցգետնով և խոզի մսով
Վոնտոն` չինական խմորագնդիկներ լցոնած ծովախեցգետնով և խոզի մսով

Դիմ սումը փոքր չինական նախուտեստներ են, որոնք կարող են լինել ծովամթերքով կամ մսով պելմենիների, բլիթների և կրոկետների տեսքով: Վոնտոնն ամենահանրահայտ նմանատիպ նախուտեստներից է Չինաստանում:

4 persons over 45 min Easy
Պանիր Բուրրատա եգիպտացորենով ու պեստո մածուկով
2 persons 15-30 min Easy
Ingredients
  • <p><strong><a href="https://bonduelle.am/artadranq/hatikavvor-voskegvouyn-egiptacvoren2" target="_blank" rel="noopener">1 տուփ (340գ) քաղցր եգիպտացորեն GOLD Bonduelle</a></strong></p>
  • <p>1 պանիր բուրրատա</p>
  • <p>10 չերրի լոլիկներ</p>
  • <p>50 գ. պարմեզան</p>
  • <p>2 մեծ հացի կտոր</p>
  • <p>1 բուռ սոճենու ընկույզ</p>
  • <p>1 բուռ ռուկկոլա</p>
  • <p>2 ատամիկ սխտոր</p>
  • <p>մի քանի վալերիանի տերև</p>
  • <p>մի քանի ռեհանի տերև</p>
  • <p>4 ճ.գ. ձիթապտղի յուղ</p>
  • <p>1 ճ.գ. աղ</p>
  • <p>1 պտղունց պղպեղ</p>
Preparation steps
  • Step 1

    Պատրաստել պեստո մածուկ՝ քերած պարմեզանից, ռուկկոլաից, սղտորից, սոճենու ընկույզներից, վալերինայի
    տերևներից, ձիթապտղի յուղից և ռեհանից: Լավ խալնել այն: Ավելի ջրիկ զանգված ստանալու համար կարելի է
    ավելացնել փոքրինչ ջուր:

  • Step 2

    2 կտոր հացին քսել պեստո մածուկը: Տեղադրել նախապես տաքացած ջեռոցում 200C աստիճանում՝ 4-5 րոպեով։

  • Step 3

    Թափել հեղուկը տուփից, եգիպտացորենը չերրի լոլիկներով ավելացնել տապակում, ավելացնել փոքր-ինչ պեստո մածուկ: Թողնել ամենը կարմրի և լինի խրթխրթան։ Համեմել աղ ու պղպեղով։

  • Step 4

    Դուրս բերել տապակված հացը ջեռոցից, դնել նրա վրա տաք եգիպտացորենը չերրի լոլիկներով, ավելացնել վալերիանի տերևները։ Վրան դնել բուրրատա պանիրը, որը պետք է մնա սենյակային ջերմաստիճանում կես ժամ, որպեսզի մեջը լինի փափուկ։ Քսել փոքր քանակությամբ պեստո մածուկ բուրրատա պանրի վրա։ Զարդարել ռեհանի տերևներով։

Ecommerce Modal Title
Ecommerce Modal Description