Կայքն օգտագործում է քուքիներ: Օգտվելով կայքից` Դուք համաձայնվում եք մեր քուքի քաղաքականությանը:
Փակել Իմանալ ավելին
Փակել Իմանալ ավելին

Պանիր Բուրրատա եգիպտացորենով ու պեստո մածուկով

Շատ համեղ ու հեշտ բաղադրատոմս

Պատրաստման քայլեր

  • Պատրաստել պեստո մածուկ՝ քերած պարմեզանից, ռուկկոլաից, սղտորից, սոճենու ընկույզներից, վալերինայի
    տերևներից, ձիթապտղի յուղից և ռեհանից: Լավ խալնել այն: Ավելի ջրիկ զանգված ստանալու համար կարելի է
    ավելացնել փոքրինչ ջուր:

  • 2 կտոր հացին քսել պեստո մածուկը: Տեղադրել նախապես տաքացած ջեռոցում 200C աստիճանում՝ 4-5 րոպեով։

  • Թափել հեղուկը տուփից, եգիպտացորենը չերրի լոլիկներով ավելացնել տապակում, ավելացնել փոքր-ինչ պեստո մածուկ: Թողնել ամենը կարմրի և լինի խրթխրթան։ Համեմել աղ ու պղպեղով։

  • Դուրս բերել տապակված հացը ջեռոցից, դնել նրա վրա տաք եգիպտացորենը չերրի լոլիկներով, ավելացնել վալերիանի տերևները։ Վրան դնել բուրրատա պանիրը, որը պետք է մնա սենյակային ջերմաստիճանում կես ժամ, որպեսզի մեջը լինի փափուկ։ Քսել փոքր քանակությամբ պեստո մածուկ բուրրատա պանրի վրա։ Զարդարել ռեհանի տերևներով։

Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև

Բադը չինական ոճով

Բադը չինական ոճով

Պեկինյան ոճով պատրաստված բադը չինական ամենահայտնի ճաշատեսակներից է, որը մատուցվում է ոչ միայն Պեկինի ռեստորաններում, այլ նաև ամբողջ աշխարհում:

4 անձի համար ավելի, քան 45 րոպե Բարդ
Ֆու Յունգ՝ չինական ձվածեղ

Ֆու Յունգ՝ չինական ձվածեղ

Ֆու Յունգ ձվածեղ պատրաստելու համար օգտագործվում է միայն ձվի սպիտակուցը: Այդպես համն ավելի նուրբ է լինում և այն պարզապես հալվում է բերանում: Այս ձվածեղը շատ հայտնի է ԱՄՆ-ում:

4 անձի համար 15-30 րոպե Պարզ
Քաղցր և թթու խոզի միս

Քաղցր և թթու խոզի միս

Քաղցր և թթու խոզի միսը ին և յան ուժերի համադրությունն է խոհարարության մշակույթում: Այն չինական հակասությունների հավասարակշռությունն է:

4 անձի համար ավելի, քան 45 րոպե Միջին բարդության
Վոնտոն` չինական խմորագնդիկներ լցոնած ծովախեցգետնով և խոզի մսով

Վոնտոն` չինական խմորագնդիկներ լցոնած ծովախեցգետնով և խոզի մսով

Դիմ սումը փոքր չինական նախուտեստներ են, որոնք կարող են լինել ծովամթերքով կամ մսով պելմենիների, բլիթների և կրոկետների տեսքով: Վոնտոնն ամենահանրահայտ նմանատիպ նախուտեստներից է Չինաստանում:

4 անձի համար ավելի, քան 45 րոպե Պարզ
Պանիր Բուրրատա եգիպտացորենով ու պեստո մածուկով
2 անձի համար 15-30 րոպե Պարզ
ԲԱՂԱԴՐՈՒԹՅՈՒՆ
  • <p><strong><a href="https://bonduelle.am/artadranq/hatikavvor-voskegvouyn-egiptacvoren2" target="_blank" rel="noopener">1 տուփ (340գ) քաղցր եգիպտացորեն GOLD Bonduelle</a></strong></p>
  • <p>1 պանիր բուրրատա</p>
  • <p>10 չերրի լոլիկներ</p>
  • <p>50 գ. պարմեզան</p>
  • <p>2 մեծ հացի կտոր</p>
  • <p>1 բուռ սոճենու ընկույզ</p>
  • <p>1 բուռ ռուկկոլա</p>
  • <p>2 ատամիկ սխտոր</p>
  • <p>մի քանի վալերիանի տերև</p>
  • <p>մի քանի ռեհանի տերև</p>
  • <p>4 ճ.գ. ձիթապտղի յուղ</p>
  • <p>1 ճ.գ. աղ</p>
  • <p>1 պտղունց պղպեղ</p>
Պատրաստման քայլեր
  • Քայլ 1

    Պատրաստել պեստո մածուկ՝ քերած պարմեզանից, ռուկկոլաից, սղտորից, սոճենու ընկույզներից, վալերինայի
    տերևներից, ձիթապտղի յուղից և ռեհանից: Լավ խալնել այն: Ավելի ջրիկ զանգված ստանալու համար կարելի է
    ավելացնել փոքրինչ ջուր:

  • Քայլ 2

    2 կտոր հացին քսել պեստո մածուկը: Տեղադրել նախապես տաքացած ջեռոցում 200C աստիճանում՝ 4-5 րոպեով։

  • Քայլ 3

    Թափել հեղուկը տուփից, եգիպտացորենը չերրի լոլիկներով ավելացնել տապակում, ավելացնել փոքր-ինչ պեստո մածուկ: Թողնել ամենը կարմրի և լինի խրթխրթան։ Համեմել աղ ու պղպեղով։

  • Քայլ 4

    Դուրս բերել տապակված հացը ջեռոցից, դնել նրա վրա տաք եգիպտացորենը չերրի լոլիկներով, ավելացնել վալերիանի տերևները։ Վրան դնել բուրրատա պանիրը, որը պետք է մնա սենյակային ջերմաստիճանում կես ժամ, որպեսզի մեջը լինի փափուկ։ Քսել փոքր քանակությամբ պեստո մածուկ բուրրատա պանրի վրա։ Զարդարել ռեհանի տերևներով։