Պատրաստման քայլեր
-
Մանր քառակուսիկներով կտրատեք սպիտակ սոխը և քաղցր պղպեղները : Տապակեք սոխը մի փոքր յուղով: Սոխը կիսաթափանցիկ լինելուց հետո ավելացնեք կանաչ ոլոռը և համեմեք աղով և պղպեղով: Ավելացնեք բանջարեղենի արգանակը և եռացրեք: Եռալուց հետո ոլոռի մի մասը մի փոքր հունցեք, իսկ մյուսը թողեք ամբողջությամբ: Ավելացրեք սերուցքը `լրացուցիչ համ հաղորդելու համար:
-
Կաթսայի մեջ եռացրեք ջուրը աղով և քացախով `փափուկ խաշած ձու պատրաստելու համար: Երբ ջուրը հասնում է եռման կետի, միացրեք միջին ուժգնության կրակը, լցրեք ձվերը և թողեք 4 րոպե:
-
Տապակեք 2 մեծ կտոր հաց և ավելա սիսեռի մուսը, ապա 2 ձու և պեպերոնցինոն: Նախաճաշին թարմություն հաղորդելու համար ավելացրեք չերրի լոլիկներ, քաղցր պղպեղներ և կանաչ սոխ: