Կայքն օգտագործում է քուքիներ: Օգտվելով կայքից` Դուք համաձայնվում եք մեր քուքի քաղաքականությանը:

Իմանալ ավելին

Նախաճաշ. Ոլոռի մուս տոստի վրա

Բուսական նախաճաշ, խիտ և համեղ

Պատրաստման քայլեր

  • Մանր քառակուսիկներով կտրատեք սպիտակ սոխը և քաղցր պղպեղները : Տապակեք սոխը մի փոքր յուղով: Սոխը կիսաթափանցիկ լինելուց հետո ավելացնեք կանաչ ոլոռը և համեմեք աղով և պղպեղով: Ավելացնեք բանջարեղենի արգանակը և եռացրեք: Եռալուց հետո ոլոռի մի մասը մի փոքր հունցեք, իսկ մյուսը թողեք ամբողջությամբ: Ավելացրեք սերուցքը `լրացուցիչ համ հաղորդելու համար:

  • Կաթսայի մեջ եռացրեք ջուրը աղով և քացախով `փափուկ խաշած ձու պատրաստելու համար: Երբ ջուրը հասնում է եռման կետի, միացրեք միջին ուժգնության կրակը, լցրեք ձվերը և թողեք 4 րոպե:

  • Տապակեք 2 մեծ կտոր հաց և ավելա սիսեռի մուսը, ապա 2 ձու և պեպերոնցինոն: Նախաճաշին թարմություն հաղորդելու համար ավելացրեք չերրի լոլիկներ, քաղցր պղպեղներ և կանաչ սոխ:

Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև

Բադը չինական ոճով
Բադը չինական ոճով

Պեկինյան ոճով պատրաստված բադը չինական ամենահայտնի ճաշատեսակներից է, որը մատուցվում է ոչ միայն Պեկինի ռեստորաններում, այլ նաև ամբողջ աշխարհում:

4 անձի համար ավելի, քան 45 րոպե Բարդ
Ֆու Յունգ՝ չինական ձվածեղ
Ֆու Յունգ՝ չինական ձվածեղ

Ֆու Յունգ ձվածեղ պատրաստելու համար օգտագործվում է միայն ձվի սպիտակուցը: Այդպես համն ավելի նուրբ է լինում և այն պարզապես հալվում է բերանում: Այս ձվածեղը շատ հայտնի է ԱՄՆ-ում:

4 անձի համար 15-30 րոպե Պարզ
Քաղցր և թթու խոզի միս
Քաղցր և թթու խոզի միս

Քաղցր և թթու խոզի միսը ին և յան ուժերի համադրությունն է խոհարարության մշակույթում: Այն չինական հակասությունների հավասարակշռությունն է:

4 անձի համար ավելի, քան 45 րոպե Միջին բարդության
Վոնտոն` չինական խմորագնդիկներ լցոնած ծովախեցգետնով և խոզի մսով
Վոնտոն` չինական խմորագնդիկներ լցոնած ծովախեցգետնով և խոզի մսով

Դիմ սումը փոքր չինական նախուտեստներ են, որոնք կարող են լինել ծովամթերքով կամ մսով պելմենիների, բլիթների և կրոկետների տեսքով: Վոնտոնն ամենահանրահայտ նմանատիպ նախուտեստներից է Չինաստանում:

4 անձի համար ավելի, քան 45 րոպե Պարզ
Նախաճաշ. Ոլոռի մուս տոստի վրա
2 անձի համար 30-45 րոպե Միջին բարդության
ԲԱՂԱԴՐՈՒԹՅՈՒՆ
  • <p><a href="https://bonduelle.am/artadranq/pahatsoyatsvats-kanach-volor" target="_blank" rel="noopener">1 հատ (400 գ) Բոնդուել կանաչ ոլոռ</a></p>
  • <p>4 ձու</p>
  • <p>2 կտոր կենաց հաց</p>
  • <p>4 կարագի խորանարդ</p>
  • <p>3 ճ/գ սերուցք</p>
  • <p>1/2 բաժակ բանջարեղենի արգանակ</p>
  • <p>1/2 քաղցր պղպեղ երեք գույներով (դեղին, կարմիր, կանաչ)</p>
  • <p>6 չերրի լոլիկ</p>
  • <p>1 սպիտակ սոխ</p>
  • <p>1 կանաչ սոխ</p>
  • <p>2 ճ/գ սպիտակ քացախ</p>
  • <p>աղ և պղպեղ `ըստ ճաշակի</p>
  • <p>ցանկության դեպքում պեպերոնցինո տեսակի պղպեղ</p>
Պատրաստման քայլեր
  • Քայլ 1

    Մանր քառակուսիկներով կտրատեք սպիտակ սոխը և քաղցր պղպեղները : Տապակեք սոխը մի փոքր յուղով: Սոխը կիսաթափանցիկ լինելուց հետո ավելացնեք կանաչ ոլոռը և համեմեք աղով և պղպեղով: Ավելացնեք բանջարեղենի արգանակը և եռացրեք: Եռալուց հետո ոլոռի մի մասը մի փոքր հունցեք, իսկ մյուսը թողեք ամբողջությամբ: Ավելացրեք սերուցքը `լրացուցիչ համ հաղորդելու համար:

  • Քայլ 2

    Կաթսայի մեջ եռացրեք ջուրը աղով և քացախով `փափուկ խաշած ձու պատրաստելու համար: Երբ ջուրը հասնում է եռման կետի, միացրեք միջին ուժգնության կրակը, լցրեք ձվերը և թողեք 4 րոպե:

  • Քայլ 3

    Տապակեք 2 մեծ կտոր հաց և ավելա սիսեռի մուսը, ապա 2 ձու և պեպերոնցինոն: Նախաճաշին թարմություն հաղորդելու համար ավելացրեք չերրի լոլիկներ, քաղցր պղպեղներ և կանաչ սոխ:

Ecommerce Modal Title
Ecommerce Modal Description