Պատրաստման քայլեր
-
Չափել 1 բաժակ կուկուսը և 2 բաժակ ջուրը: Հասցնել ջուրը եռման աստիճանի, անջատել կրակը ու ավելացնել կուս-կուս: Ծածկել խուփը 7-10 րոպե:
-
Հավկիթները խաշել 5-6 րոպե, մաքրել և կտրատել 4 մասի: Կտրատել կանաչ սոխը և բոլոկին , փոքր ` մաղադանոսը և հազարը:
-
Տապակել ապխտած խոզի միսը մի փոքր քանակությամբ ձիթապտղի յուղով, տապակի մեջ, որպեսզի նրանք լինեն խրթխրթան: Համեմել կարրիի փոշիով:
-
Հավաքել աղցանը, ավելացնելով հազարի տերևներին կուկուս, բոլոկի, սոխ, Մեքսիկական խարնուրդը և րուկկոլան: Ավելացնել խրթխրթան ապխտած խոզի կտորները: Համեմել աղով, պղպեղով , կիտրոնի հյութով , ձիթապտղի յուղով և ամենը զգուշորեն խառնել: Դրեք խաշած հավկիթները ու զարդարել կանաչ ոլորի թաղանթով: