Կայքն օգտագործում է քուքիներ: Օգտվելով կայքից` Դուք համաձայնվում եք մեր քուքի քաղաքականությանը:
Փակել Իմանալ ավելին
Փակել Իմանալ ավելին

Մեքսիկական աղցան մակարոնեղենով և թունայով

Օգտակար և հագեցնող աղցան յուրահատուկ համով

Պատրաստման քայլեր

  • Եռացրեք մակարոնեղենը աղի և մի քիչ ձիթայուղով ջրի մեջ: Սառեցրեք սառը ջրի տակ, ապա շաղ տվեք ձիթայուղ:

  • Կարմիր սոխը կտրեք շերտերով, լոլիկը կիսեք մեջտեղից, մանր կտրատեք մաղադանոսը և քամեք կիտրոնի հյութը:

  • Մեծ աղցանի ամանի մեջ ավելացրեք միևնույն ժամանակ մակարոնեղեն, մեքսիկական բանջարեղենի խառնուրդ, լոլիկ, կարմիր սոխ, արգուլա, Կալամատա ձիթապտուղներ, թունա և խառնեք: Շաղ տվեք մաղադանոս, կիտրոնի հյութ, աղ, պղպեղ և յուղ:

Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև

Բադը չինական ոճով

Բադը չինական ոճով

Պեկինյան ոճով պատրաստված բադը չինական ամենահայտնի ճաշատեսակներից է, որը մատուցվում է ոչ միայն Պեկինի ռեստորաններում, այլ նաև ամբողջ աշխարհում:

4 անձի համար ավելի, քան 45 րոպե Բարդ
Ֆու Յունգ՝ չինական ձվածեղ

Ֆու Յունգ՝ չինական ձվածեղ

Ֆու Յունգ ձվածեղ պատրաստելու համար օգտագործվում է միայն ձվի սպիտակուցը: Այդպես համն ավելի նուրբ է լինում և այն պարզապես հալվում է բերանում: Այս ձվածեղը շատ հայտնի է ԱՄՆ-ում:

4 անձի համար 15-30 րոպե Պարզ
Քաղցր և թթու խոզի միս

Քաղցր և թթու խոզի միս

Քաղցր և թթու խոզի միսը ին և յան ուժերի համադրությունն է խոհարարության մշակույթում: Այն չինական հակասությունների հավասարակշռությունն է:

4 անձի համար ավելի, քան 45 րոպե Միջին բարդության
Վոնտոն` չինական խմորագնդիկներ լցոնած ծովախեցգետնով և խոզի մսով

Վոնտոն` չինական խմորագնդիկներ լցոնած ծովախեցգետնով և խոզի մսով

Դիմ սումը փոքր չինական նախուտեստներ են, որոնք կարող են լինել ծովամթերքով կամ մսով պելմենիների, բլիթների և կրոկետների տեսքով: Վոնտոնն ամենահանրահայտ նմանատիպ նախուտեստներից է Չինաստանում:

4 անձի համար ավելի, քան 45 րոպե Պարզ
Մեքսիկական աղցան մակարոնեղենով և թունայով
2 անձի համար 15-30 րոպե Միջին բարդության
ԲԱՂԱԴՐՈՒԹՅՈՒՆ
  • <p><a href="https://bonduelle.am/artadranq/meksikakan-banjareghenayin-kharnurd">280 գ Bonduelle-ի մեքսիկական բանջարեղենային խառնուրդ</a></p>
  • <p>200 գ պահածոյացված թունա ձիթայուղի մեջ</p>
  • <p>300 գ պենե մակարոնեղեն</p>
  • <p>100 գ արգուլա</p>
  • <p>1 փունջ մաղադանոս</p>
  • <p>30 գ Կալամատա ձիթապտուղ</p>
  • <p>15 լոլիկ</p>
  • <p>1 կարմիր սոխ</p>
  • <p>2 Կիտրոն</p>
  • <p>10 մլ ձիթայուղ պղպեղ</p>
  • <p>պղպեղ</p>
  • <p>աղ</p>
Պատրաստման քայլեր
  • Քայլ 1

    Եռացրեք մակարոնեղենը աղի և մի քիչ ձիթայուղով ջրի մեջ: Սառեցրեք սառը ջրի տակ, ապա շաղ տվեք ձիթայուղ:

  • Քայլ 2

    Կարմիր սոխը կտրեք շերտերով, լոլիկը կիսեք մեջտեղից, մանր կտրատեք մաղադանոսը և քամեք կիտրոնի հյութը:

  • Քայլ 3

    Մեծ աղցանի ամանի մեջ ավելացրեք միևնույն ժամանակ մակարոնեղեն, մեքսիկական բանջարեղենի խառնուրդ, լոլիկ, կարմիր սոխ, արգուլա, Կալամատա ձիթապտուղներ, թունա և խառնեք: Շաղ տվեք մաղադանոս, կիտրոնի հյութ, աղ, պղպեղ և յուղ: