Կայքն օգտագործում է քուքիներ: Օգտվելով կայքից` Դուք համաձայնվում եք մեր քուքի քաղաքականությանը:
Փակել Իմանալ ավելին
Փակել Իմանալ ավելին

Մակարոնով կուգել

Ջեռոցում թխված այս ուտեստն ունի մի քանի տարատեսակ: Դրանցից ամենահայտնիներն են կարտոֆիլով և մակարոնով կուգելները: Այն նաև հաճախ մատուցում են բադի մսի հետ միասին:

Պատրաստման քայլեր

  • Մակարոնը եփել, վրան լցնել սառը ջուր:

  • Կարագը հալեցնել:

  • Ձուն հարել:

  • Իրար հետ խառնել եփած մակարոնը, կաթնաշոռը, շաքարավազը, 150գ վանիլինը և թթվասերը:

  • Խառնուրդը լցնել կաթսայի մեջ:

  • Առանձին խառնել փաթիլները, շաքարավազի մնացորդը և դարչինը:

  • Լցնել կաթսայի մեջի խառնուրդի վրա:

  • Թխել 50 րոպե 190° C ջերմաստիճանի տակ:

Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև

Բադը չինական ոճով

Բադը չինական ոճով

Պեկինյան ոճով պատրաստված բադը չինական ամենահայտնի ճաշատեսակներից է, որը մատուցվում է ոչ միայն Պեկինի ռեստորաններում, այլ նաև ամբողջ աշխարհում:

4 անձի համար ավելի, քան 45 րոպե Բարդ
Ֆու Յունգ՝ չինական ձվածեղ

Ֆու Յունգ՝ չինական ձվածեղ

Ֆու Յունգ ձվածեղ պատրաստելու համար օգտագործվում է միայն ձվի սպիտակուցը: Այդպես համն ավելի նուրբ է լինում և այն պարզապես հալվում է բերանում: Այս ձվածեղը շատ հայտնի է ԱՄՆ-ում:

4 անձի համար 15-30 րոպե Պարզ
Քաղցր և թթու խոզի միս

Քաղցր և թթու խոզի միս

Քաղցր և թթու խոզի միսը ին և յան ուժերի համադրությունն է խոհարարության մշակույթում: Այն չինական հակասությունների հավասարակշռությունն է:

4 անձի համար ավելի, քան 45 րոպե Միջին բարդության
Վոնտոն` չինական խմորագնդիկներ լցոնած ծովախեցգետնով և խոզի մսով

Վոնտոն` չինական խմորագնդիկներ լցոնած ծովախեցգետնով և խոզի մսով

Դիմ սումը փոքր չինական նախուտեստներ են, որոնք կարող են լինել ծովամթերքով կամ մսով պելմենիների, բլիթների և կրոկետների տեսքով: Վոնտոնն ամենահանրահայտ նմանատիպ նախուտեստներից է Չինաստանում:

4 անձի համար ավելի, քան 45 րոպե Պարզ
Մակարոնով կուգել
8 անձի համար ավելի, քան 45 րոպե Պարզ
ԲԱՂԱԴՐՈՒԹՅՈՒՆ
  • 450գ թթվասեր
  • 5 հատ հավկիթ
  • 600գ կաթնաշոռ
  • 75գ կարագ
  • 500գ մակարոն
  • 200գ շաքարավազ
  • 3 գդալ վանիլին
  • 3/4 բաժակ եգիպտացորենի փաթիլներ
  • 2 գդալ դարչին
Պատրաստման քայլեր
  • Քայլ 1

    Մակարոնը եփել, վրան լցնել սառը ջուր:

  • Քայլ 2

    Կարագը հալեցնել:

  • Քայլ 3

    Ձուն հարել:

  • Քայլ 4

    Իրար հետ խառնել եփած մակարոնը, կաթնաշոռը, շաքարավազը, 150գ վանիլինը և թթվասերը:

  • Քայլ 5

    Խառնուրդը լցնել կաթսայի մեջ:

  • Քայլ 6

    Առանձին խառնել փաթիլները, շաքարավազի մնացորդը և դարչինը:

  • Քայլ 7

    Լցնել կաթսայի մեջի խառնուրդի վրա:

  • Քայլ 8

    Թխել 50 րոպե 190° C ջերմաստիճանի տակ: