This website uses cookies. By using this website you consent to our cookie policy.

More details

Մակարոնով կուգել

Ջեռոցում թխված այս ուտեստն ունի մի քանի տարատեսակ: Դրանցից ամենահայտնիներն են կարտոֆիլով և մակարոնով կուգելները: Այն նաև հաճախ մատուցում են բադի մսի հետ միասին:

Preparation steps

  • Մակարոնը եփել, վրան լցնել սառը ջուր:
  • Կարագը հալեցնել:
  • Ձուն հարել:
  • Իրար հետ խառնել եփած մակարոնը, կաթնաշոռը, շաքարավազը, 150գ վանիլինը և թթվասերը:
  • Խառնուրդը լցնել կաթսայի մեջ:
  • Առանձին խառնել փաթիլները, շաքարավազի մնացորդը և դարչինը:
  • Լցնել կաթսայի մեջի խառնուրդի վրա:
  • Թխել 50 րոպե 190° C ջերմաստիճանի տակ:

Recipes that might interest you

Բադը չինական ոճով
Բադը չինական ոճով

Պեկինյան ոճով պատրաստված բադը չինական ամենահայտնի ճաշատեսակներից է, որը մատուցվում է ոչ միայն Պեկինի ռեստորաններում, այլ նաև ամբողջ աշխարհում:

4 persons over 45 min Hard
Ֆու Յունգ՝ չինական ձվածեղ
Ֆու Յունգ՝ չինական ձվածեղ

Ֆու Յունգ ձվածեղ պատրաստելու համար օգտագործվում է միայն ձվի սպիտակուցը: Այդպես համն ավելի նուրբ է լինում և այն պարզապես հալվում է բերանում: Այս ձվածեղը շատ հայտնի է ԱՄՆ-ում:

4 persons 15-30 min Easy
Քաղցր և թթու խոզի միս
Քաղցր և թթու խոզի միս

Քաղցր և թթու խոզի միսը ին և յան ուժերի համադրությունն է խոհարարության մշակույթում: Այն չինական հակասությունների հավասարակշռությունն է:

4 persons over 45 min Medium
Վոնտոն` չինական խմորագնդիկներ լցոնած ծովախեցգետնով և խոզի մսով
Վոնտոն` չինական խմորագնդիկներ լցոնած ծովախեցգետնով և խոզի մսով

Դիմ սումը փոքր չինական նախուտեստներ են, որոնք կարող են լինել ծովամթերքով կամ մսով պելմենիների, բլիթների և կրոկետների տեսքով: Վոնտոնն ամենահանրահայտ նմանատիպ նախուտեստներից է Չինաստանում:

4 persons over 45 min Easy
Մակարոնով կուգել
8 persons over 45 min Easy
Ingredients
  • 450գ թթվասեր
  • 5 հատ հավկիթ
  • 600գ կաթնաշոռ
  • 75գ կարագ
  • 500գ մակարոն
  • 200գ շաքարավազ
  • 3 գդալ վանիլին
  • 3/4 բաժակ եգիպտացորենի փաթիլներ
  • 2 գդալ դարչին
Preparation steps
  • Step 1

    Մակարոնը եփել, վրան լցնել սառը ջուր:

  • Step 2

    Կարագը հալեցնել:

  • Step 3

    Ձուն հարել:

  • Step 4

    Իրար հետ խառնել եփած մակարոնը, կաթնաշոռը, շաքարավազը, 150գ վանիլինը և թթվասերը:

  • Step 5

    Խառնուրդը լցնել կաթսայի մեջ:

  • Step 6

    Առանձին խառնել փաթիլները, շաքարավազի մնացորդը և դարչինը:

  • Step 7

    Լցնել կաթսայի մեջի խառնուրդի վրա:

  • Step 8

    Թխել 50 րոպե 190° C ջերմաստիճանի տակ:

Ecommerce Modal Title
Ecommerce Modal Description