Պատրաստման քայլեր
-
Տավարի սուկին տրորել աղով և պղպեղով, մի փոքր տապակել երկու կողմից հալված խոզի սալի մեջ, վերցնել կրակից:
-
Բանջարեղենը կտրտել և մի փոքր տապակել համեմունքների հետ նույն յուղի մեջ, ինչ տավարի սուկին:
-
Միսը դնել հրակայուն ամանի մեջ, վրան լցնել բանջարեղենը, մնացած սալը, համեմունքները և կարագը:
-
Խորովել 15-20 րոպե 180-190° ջերմաստիճանի տակ՝ ժամանակի կեսն անցնելուց հետո միսը շրջելով:
-
15-20 րոպե անց ավելացնել արգանակը և խորովել ևս 15-20 րոպե:
-
Պատրաստելուց հետո միսը կտրել շերտերով:
-
Սոուսը քամել (կամ հարիչի օգնությամբ դարձնել միատարր զանգված) և խտացնել՝ թթվասերի կամ ալյուրի օգնությամբ:
-
Մատուցել կնեդլիկների հետ՝ ամբողջի վրա լցնելով պատրաստված սոուսը: