Պատրաստման քայլեր
-
Հազարի թերթիկները լվացեք, չորացրեք և կտրատեք մանր կտորների:
-
Եփեք ձուն՝ մինչև պնդանալը:
-
Լոլիկները կտրատեք ութ մասի, սոխը՝ բարակ շերտերի, պանիրը՝ քառակուսի կտորների, իսկ գազարը՝ երկար կտորների:
-
Ձիթապտղի յուղը խառնեք խաղողի քացախի և ճզմած սխտորի հետ և համեմեք աղով և պղպեղով:
-
Մատուցում. Տեղադրեք կտրատած պանիրն ու բանջարեղենը հազարի տերևների վրա, ավելացրեք եգիպտացորեն, խառնուրդի վրա տեղադրեք ձուն՝ երկու կամ չորս մասի կիսած, և վրան լցրեք աղցանի սոուսը: