Կայքն օգտագործում է քուքիներ: Օգտվելով կայքից` Դուք համաձայնվում եք մեր քուքի քաղաքականությանը:
Փակել Իմանալ ավելին
Փակել Իմանալ ավելին

Կանաչ ոլոռով պաստա

Կանաչ ոլոռով համեղ պաստա

Պատրաստման քայլեր

  • Տապակում ենք սոխը ձիթապտղի ձեթի մեջ:

  • Ավելացնում ենք կիտրոնի կեղև, սերուցքային պանիր, բիբար և կանաչ ոլոռը

  • Եփում ենք պաստա ռեգատան, ավելացնում ենք պանրային սոուսը: Մատուցում ենք քերած պարմեզան պանրով և անաունխի տերևներով:

  • Մատուցել անմիջապես:

Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև

Բադը չինական ոճով

Բադը չինական ոճով

Պեկինյան ոճով պատրաստված բադը չինական ամենահայտնի ճաշատեսակներից է, որը մատուցվում է ոչ միայն Պեկինի ռեստորաններում, այլ նաև ամբողջ աշխարհում:

4 անձի համար ավելի, քան 45 րոպե Բարդ
Ֆու Յունգ՝ չինական ձվածեղ

Ֆու Յունգ՝ չինական ձվածեղ

Ֆու Յունգ ձվածեղ պատրաստելու համար օգտագործվում է միայն ձվի սպիտակուցը: Այդպես համն ավելի նուրբ է լինում և այն պարզապես հալվում է բերանում: Այս ձվածեղը շատ հայտնի է ԱՄՆ-ում:

4 անձի համար 15-30 րոպե Պարզ
Քաղցր և թթու խոզի միս

Քաղցր և թթու խոզի միս

Քաղցր և թթու խոզի միսը ին և յան ուժերի համադրությունն է խոհարարության մշակույթում: Այն չինական հակասությունների հավասարակշռությունն է:

4 անձի համար ավելի, քան 45 րոպե Միջին բարդության
Վոնտոն` չինական խմորագնդիկներ լցոնած ծովախեցգետնով և խոզի մսով

Վոնտոն` չինական խմորագնդիկներ լցոնած ծովախեցգետնով և խոզի մսով

Դիմ սումը փոքր չինական նախուտեստներ են, որոնք կարող են լինել ծովամթերքով կամ մսով պելմենիների, բլիթների և կրոկետների տեսքով: Վոնտոնն ամենահանրահայտ նմանատիպ նախուտեստներից է Չինաստանում:

4 անձի համար ավելի, քան 45 րոպե Պարզ
Կանաչ ոլոռով պաստա
2 անձի համար 30-45 րոպե Միջին բարդության
ԲԱՂԱԴՐՈՒԹՅՈՒՆ
  • <p><a title=կանաչ ոլոռ Bonduelle href=https://bonduelle.am/artadranq/kanach-volor-720-ml>720մլ կանաչ ոլոռ Bonduelle</a></p>
  • <p>1 հատ սոխ</p>
  • <p>1 տուփ սերուցքային պանիր</p>
  • <p>Կես տուփ պաստա</p>
  • <p>Մի փոքր կիտրոնի կեղև</p>
  • <p>Բիբար</p>
  • <p>Մի փոքր քերած պարմեզան</p>
  • <p>Մի քանի տերև անանուխ</p>
  • <p>Ձիթապտղի ձեթ</p>
Պատրաստման քայլեր
  • Քայլ 1

    Տապակում ենք սոխը ձիթապտղի ձեթի մեջ:

  • Քայլ 2

    Ավելացնում ենք կիտրոնի կեղև, սերուցքային պանիր, բիբար և կանաչ ոլոռը

  • Քայլ 3

    Եփում ենք պաստա ռեգատան, ավելացնում ենք պանրային սոուսը: Մատուցում ենք քերած պարմեզան պանրով և անաունխի տերևներով:

  • Քայլ 4

    Մատուցել անմիջապես: