Կայքն օգտագործում է քուքիներ: Օգտվելով կայքից` Դուք համաձայնվում եք մեր քուքի քաղաքականությանը:

Իմանալ ավելին

Կանաչ ոլոռ բեկոնով և թարմ սամիթով

Համեղ ուտեստ ՝ ավանդական համով

Պատրաստման քայլեր

  • Կտրատեք բաղադրիչները. կարմիր սոխը և սամիթը՝ մանր, կանաչ սոխը, գազարը քերեք, բեկոնը բարակ կտորներով կտրատեք և չերրի լոլիկները մեջտեղից՝ երկու մասի բաժանեք:

  • Տեղադրեք բեկոնը տապակի մեջ, ավելացնեք կտրատված սոխը և քերած գազարը: Որից հետո երբ բեկոնը մի փոքր խրթխրթան կլինի, ավելացրեք բանջարեղենի արգանակը, ապա կանաչ ոլոռը: Համեմեք աղով և պղպեղով: Թողեք այն եփվի 10 րոպե, ապա ավելացնեք խորանարդե լոլիկները սոուսով:

  • Եվս 10 րոպեից ավելացնեք չերրի լոլիկները և թարմ սամիթը: Թող ավելցուկային հեղուկը կերակրատեսակից գոլորշիանա, մինչև սիսեռը ամբողջությամբ եփվի: Զարդարեք միկրո կանաչ ոլոռով:

Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև

Բադը չինական ոճով
Բադը չինական ոճով

Պեկինյան ոճով պատրաստված բադը չինական ամենահայտնի ճաշատեսակներից է, որը մատուցվում է ոչ միայն Պեկինի ռեստորաններում, այլ նաև ամբողջ աշխարհում:

4 անձի համար ավելի, քան 45 րոպե Բարդ
Ֆու Յունգ՝ չինական ձվածեղ
Ֆու Յունգ՝ չինական ձվածեղ

Ֆու Յունգ ձվածեղ պատրաստելու համար օգտագործվում է միայն ձվի սպիտակուցը: Այդպես համն ավելի նուրբ է լինում և այն պարզապես հալվում է բերանում: Այս ձվածեղը շատ հայտնի է ԱՄՆ-ում:

4 անձի համար 15-30 րոպե Պարզ
Քաղցր և թթու խոզի միս
Քաղցր և թթու խոզի միս

Քաղցր և թթու խոզի միսը ին և յան ուժերի համադրությունն է խոհարարության մշակույթում: Այն չինական հակասությունների հավասարակշռությունն է:

4 անձի համար ավելի, քան 45 րոպե Միջին բարդության
Վոնտոն` չինական խմորագնդիկներ լցոնած ծովախեցգետնով և խոզի մսով
Վոնտոն` չինական խմորագնդիկներ լցոնած ծովախեցգետնով և խոզի մսով

Դիմ սումը փոքր չինական նախուտեստներ են, որոնք կարող են լինել ծովամթերքով կամ մսով պելմենիների, բլիթների և կրոկետների տեսքով: Վոնտոնն ամենահանրահայտ նմանատիպ նախուտեստներից է Չինաստանում:

4 անձի համար ավելի, քան 45 րոպե Պարզ
Կանաչ ոլոռ բեկոնով և թարմ սամիթով
2 անձի համար 30-45 րոպե Պարզ
ԲԱՂԱԴՐՈՒԹՅՈՒՆ
  • <p><a href=https://bonduelle.am/artadranq/pahatsoyatsvats-kanach-volor target=_blank rel=noopener>1 բանկա (400 գ) կանաչ Bonduelle ոլոռ</a></p>
  • <p>10 կտոր բեկոն</p>
  • <p>10 չերրի տեսակի լոլիկ</p>
  • <p>2 գազար</p>
  • <p>1 կարմիր սոխ</p>
  • <p>250 գ խորանարդիկներով լոլիկ սոուսով</p>
  • <p>2 բաժակ բանջարեղենի արգանակ</p>
  • <p>1 փունջ կանաչ սոխ</p>
  • <p>1 փունջ սամիթ</p>
  • <p>միկրո կանաչ ոլոռ</p>
  • <p>յուղ</p>
  • <p>աղ</p>
  • <p>պղպեղ</p>
  • <p>Պատրաստման եղանակը</p>
Պատրաստման քայլեր
  • Քայլ 1

    Կտրատեք բաղադրիչները. կարմիր սոխը և սամիթը՝ մանր, կանաչ սոխը, գազարը քերեք, բեկոնը բարակ կտորներով կտրատեք և չերրի լոլիկները մեջտեղից՝ երկու մասի բաժանեք:

  • Քայլ 2

    Տեղադրեք բեկոնը տապակի մեջ, ավելացնեք կտրատված սոխը և քերած գազարը: Որից հետո երբ բեկոնը մի փոքր խրթխրթան կլինի, ավելացրեք բանջարեղենի արգանակը, ապա կանաչ ոլոռը: Համեմեք աղով և պղպեղով: Թողեք այն եփվի 10 րոպե, ապա ավելացնեք խորանարդե լոլիկները սոուսով:

  • Քայլ 3

    Եվս 10 րոպեից ավելացնեք չերրի լոլիկները և թարմ սամիթը: Թող ավելցուկային հեղուկը կերակրատեսակից գոլորշիանա, մինչև սիսեռը ամբողջությամբ եփվի: Զարդարեք միկրո կանաչ ոլոռով:

Ecommerce Modal Title
Ecommerce Modal Description