Պատրաստման քայլեր
-
Կտրատեք բաղադրիչները. կարմիր սոխը և սամիթը՝ մանր, կանաչ սոխը, գազարը քերեք, բեկոնը բարակ կտորներով կտրատեք և չերրի լոլիկները մեջտեղից՝ երկու մասի բաժանեք:
-
Տեղադրեք բեկոնը տապակի մեջ, ավելացնեք կտրատված սոխը և քերած գազարը: Որից հետո երբ բեկոնը մի փոքր խրթխրթան կլինի, ավելացրեք բանջարեղենի արգանակը, ապա կանաչ ոլոռը: Համեմեք աղով և պղպեղով: Թողեք այն եփվի 10 րոպե, ապա ավելացնեք խորանարդե լոլիկները սոուսով:
-
Եվս 10 րոպեից ավելացնեք չերրի լոլիկները և թարմ սամիթը: Թող ավելցուկային հեղուկը կերակրատեսակից գոլորշիանա, մինչև սիսեռը ամբողջությամբ եփվի: Զարդարեք միկրո կանաչ ոլոռով: