Պատրաստման քայլեր
-
Կաղամբը լվանալ սառը ջրի տակ: Տերևներն առանձնացնել և մանր կտրտել:
-
Թողնել կես ժամով:
-
Երշիկը մի քանի տեղից ծակել պատառաքաղով և խաշել ուժեղ կրակի վրա: Երբ ջուրը եռա, կրակը թուլացնել և եփել ևս 15 րոպե: Երշիկը չորացնել և կտրել երկարավուն կտորների:
-
Կարտոֆիլը մաքրել և եփել աղի ջրում 15 րոպե:
-
Կարտոֆիլը հանել և լավ տրորել: Այնուհետև խյուսը նորից դնել կաթսայի մեջ:
-
Ավելացնել ձիթապտղի ձեթը և եփել:
-
Կտրտած կաղամբը լցնել կարտոֆիլով կաթսայի մեջ և խաշել ևս 5 րոպե:
-
Այնուհետև երշիկը լցնել կաթսայի մեջ և եփել 3 րոպե: