Կայքն օգտագործում է քուքիներ: Օգտվելով կայքից` Դուք համաձայնվում եք մեր քուքի քաղաքականությանը:
Փակել Իմանալ ավելին
Փակել Իմանալ ավելին

Կաղամբով աղցան

Կաղամբով աղցանն իրենից ներկայացնում է մանր կտրտած կաղամբի և գազարի խառնուրդ՝ համեմված մայոնեզով: Առաջին անգամ պատրաստվել է հոլանդացի արտագաղթողների կողմից:

Պատրաստման քայլեր

  • Լավ կտրատեք կաղամբը, գազարը քերեք, լցրեք այդ ամենը խորը տարայի մեջ և ավելացրեք մանր կտրատած սոխը:
  • Մայոնեզը խառնեք կաթի, քացախի և կիտրոնի հյութի հետ և համեմեք խառնուրդը աղով, պղպեղով և շաքարավազով: Ավելացրեք խառնուրդը բանջարեղենին և լավ խառնեք:
  • Մատուցումը. Աղցանը շատ ավելի համեղ է դառնում, եթե մատուցելուց 2 ժամ առաջ դրվում է սառնարանում:

Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև

Բադը չինական ոճով

Բադը չինական ոճով

Պեկինյան ոճով պատրաստված բադը չինական ամենահայտնի ճաշատեսակներից է, որը մատուցվում է ոչ միայն Պեկինի ռեստորաններում, այլ նաև ամբողջ աշխարհում:

4 անձի համար ավելի, քան 45 րոպե Բարդ
Ֆու Յունգ՝ չինական ձվածեղ

Ֆու Յունգ՝ չինական ձվածեղ

Ֆու Յունգ ձվածեղ պատրաստելու համար օգտագործվում է միայն ձվի սպիտակուցը: Այդպես համն ավելի նուրբ է լինում և այն պարզապես հալվում է բերանում: Այս ձվածեղը շատ հայտնի է ԱՄՆ-ում:

4 անձի համար 15-30 րոպե Պարզ
Քաղցր և թթու խոզի միս

Քաղցր և թթու խոզի միս

Քաղցր և թթու խոզի միսը ին և յան ուժերի համադրությունն է խոհարարության մշակույթում: Այն չինական հակասությունների հավասարակշռությունն է:

4 անձի համար ավելի, քան 45 րոպե Միջին բարդության
Վոնտոն` չինական խմորագնդիկներ լցոնած ծովախեցգետնով և խոզի մսով

Վոնտոն` չինական խմորագնդիկներ լցոնած ծովախեցգետնով և խոզի մսով

Դիմ սումը փոքր չինական նախուտեստներ են, որոնք կարող են լինել ծովամթերքով կամ մսով պելմենիների, բլիթների և կրոկետների տեսքով: Վոնտոնն ամենահանրահայտ նմանատիպ նախուտեստներից է Չինաստանում:

4 անձի համար ավելի, քան 45 րոպե Պարզ
Կաղամբով աղցան
4 անձի համար 30-45 րոպե Պարզ
ԲԱՂԱԴՐՈՒԹՅՈՒՆ
  • 1/4 գլուխ կաղամբ
  • 1 սոխ
  • 2 գազար
  • 3-4 ճաշի գդալ մայոնեզ
  • 1/2 բաժակ կաթ
  • 1 թեյի գդալ խաղողի քացախ
  • 2 ճաշի գդալ կիտրոնի հյութ
  • Աղ, պղպեղ և շաքարավազ
Պատրաստման քայլեր
  • Քայլ 1

    Լավ կտրատեք կաղամբը, գազարը քերեք, լցրեք այդ ամենը խորը տարայի մեջ և ավելացրեք մանր կտրատած սոխը:

  • Քայլ 2

    Մայոնեզը խառնեք կաթի, քացախի և կիտրոնի հյութի հետ և համեմեք խառնուրդը աղով, պղպեղով և շաքարավազով: Ավելացրեք խառնուրդը բանջարեղենին և լավ խառնեք:

  • Քայլ 3

    Մատուցումը. Աղցանը շատ ավելի համեղ է դառնում, եթե մատուցելուց 2 ժամ առաջ դրվում է սառնարանում: