Կայքն օգտագործում է քուքիներ: Օգտվելով կայքից` Դուք համաձայնվում եք մեր քուքի քաղաքականությանը:
Փակել Իմանալ ավելին
Փակել Իմանալ ավելին

Հավը շամպինյոններով սերուցքային սոուսում

Հիանալի կերպով համադրվում է սպիտակ գինու կամ թարմ խաղողի հյութի հետ:

Պատրաստման քայլեր

  • Սոխը կտրատել և տապակել 2 րոպե:

  • Այդ ընթացքում հավի ֆիլեն կտրտել փոքր կտորների:

  • Սոխը վերցնել կրակից և տապակել հավը 3 րոպե՝ մինչև հասնի կիսապատրաստ վիճակի:

  • Ավելացնել սունկն ու տապակել ևս 3 րոպե: Այնուհետև լցնել սերուցքը և ավելացնել տապակած սոխը, մանրացրած կանաչեղենը, աղն ու համեմունքները:

  • Շոգեխաշել ևս 4 րոպե:

Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև

Բադը չինական ոճով

Բադը չինական ոճով

Պեկինյան ոճով պատրաստված բադը չինական ամենահայտնի ճաշատեսակներից է, որը մատուցվում է ոչ միայն Պեկինի ռեստորաններում, այլ նաև ամբողջ աշխարհում:

4 անձի համար ավելի, քան 45 րոպե Բարդ
Ֆու Յունգ՝ չինական ձվածեղ

Ֆու Յունգ՝ չինական ձվածեղ

Ֆու Յունգ ձվածեղ պատրաստելու համար օգտագործվում է միայն ձվի սպիտակուցը: Այդպես համն ավելի նուրբ է լինում և այն պարզապես հալվում է բերանում: Այս ձվածեղը շատ հայտնի է ԱՄՆ-ում:

4 անձի համար 15-30 րոպե Պարզ
Քաղցր և թթու խոզի միս

Քաղցր և թթու խոզի միս

Քաղցր և թթու խոզի միսը ին և յան ուժերի համադրությունն է խոհարարության մշակույթում: Այն չինական հակասությունների հավասարակշռությունն է:

4 անձի համար ավելի, քան 45 րոպե Միջին բարդության
Վոնտոն` չինական խմորագնդիկներ լցոնած ծովախեցգետնով և խոզի մսով

Վոնտոն` չինական խմորագնդիկներ լցոնած ծովախեցգետնով և խոզի մսով

Դիմ սումը փոքր չինական նախուտեստներ են, որոնք կարող են լինել ծովամթերքով կամ մսով պելմենիների, բլիթների և կրոկետների տեսքով: Վոնտոնն ամենահանրահայտ նմանատիպ նախուտեստներից է Չինաստանում:

4 անձի համար ավելի, քան 45 րոպե Պարզ
Հավը շամպինյոններով սերուցքային սոուսում
4 անձի համար մինչև 15 րոպե Միջին բարդության
ԲԱՂԱԴՐՈՒԹՅՈՒՆ
  • 300գ հավի ֆիլե
  • 200գ շամպինյոն
  • 200գ սերուցք
  • 2 գլուխ սոխ
  • Կանաչեղեն, աղ, համեմունքներ՝ ըստ ճաշակի
Պատրաստման քայլեր
  • Քայլ 1

    Սոխը կտրատել և տապակել 2 րոպե:

  • Քայլ 2

    Այդ ընթացքում հավի ֆիլեն կտրտել փոքր կտորների:

  • Քայլ 3

    Սոխը վերցնել կրակից և տապակել հավը 3 րոպե՝ մինչև հասնի կիսապատրաստ վիճակի:

  • Քայլ 4

    Ավելացնել սունկն ու տապակել ևս 3 րոպե: Այնուհետև լցնել սերուցքը և ավելացնել տապակած սոխը, մանրացրած կանաչեղենը, աղն ու համեմունքները:

  • Քայլ 5

    Շոգեխաշել ևս 4 րոպե: