This website uses cookies. By using this website you consent to our cookie policy.

More details

Գիրոս հնդկահավով

Գիրոսը շաուրմայի հունական տարբերակն է և հատուկ է հունական խոհանոցին:

Preparation steps

  • Հնդկահավի միսը մաքրել կաշիից, վրան քսել ծիտրոնը և գիրոսի համեմունքը, այնուհետև թողնել սառնարանում մի քանի ժամ:

  • Դնել ջեռոցի մեջ և թխել մինչև կեղևի հայտնվելը:

  • Միսը սառեցնել և կտրտել:

  • Միսը տապակել թավայի մեջ եգիպտացորենի և բամբուկի հետ, համեմել:

  • Մատուցել հունական աղցանի, ցացիկի սոուսի, պիտա հացի, բրնձի և տապակած կարտոֆիլի հետ:

Recipes that might interest you

Բադը չինական ոճով
Բադը չինական ոճով

Պեկինյան ոճով պատրաստված բադը չինական ամենահայտնի ճաշատեսակներից է, որը մատուցվում է ոչ միայն Պեկինի ռեստորաններում, այլ նաև ամբողջ աշխարհում:

4 persons over 45 min Hard
Ֆու Յունգ՝ չինական ձվածեղ
Ֆու Յունգ՝ չինական ձվածեղ

Ֆու Յունգ ձվածեղ պատրաստելու համար օգտագործվում է միայն ձվի սպիտակուցը: Այդպես համն ավելի նուրբ է լինում և այն պարզապես հալվում է բերանում: Այս ձվածեղը շատ հայտնի է ԱՄՆ-ում:

4 persons 15-30 min Easy
Քաղցր և թթու խոզի միս
Քաղցր և թթու խոզի միս

Քաղցր և թթու խոզի միսը ին և յան ուժերի համադրությունն է խոհարարության մշակույթում: Այն չինական հակասությունների հավասարակշռությունն է:

4 persons over 45 min Medium
Վոնտոն` չինական խմորագնդիկներ լցոնած ծովախեցգետնով և խոզի մսով
Վոնտոն` չինական խմորագնդիկներ լցոնած ծովախեցգետնով և խոզի մսով

Դիմ սումը փոքր չինական նախուտեստներ են, որոնք կարող են լինել ծովամթերքով կամ մսով պելմենիների, բլիթների և կրոկետների տեսքով: Վոնտոնն ամենահանրահայտ նմանատիպ նախուտեստներից է Չինաստանում:

4 persons over 45 min Easy
Գիրոս հնդկահավով
2 persons 30-45 min Easy
Ingredients
  • <p><a href="https://bonduelle.am/artadranq/qaghtsr-egiptatsoren">1 տարա (170գ) քաղցր եգիպտացորեն Բոնդյուել</a></p>
  • <p>Հնդկահավի 1 ազդրի միս</p>
  • <p>Բամբուկի շիվեր</p>
  • <p>Ծիտրոն</p>
  • <p>Գիրոսի համեմունք</p>
Preparation steps
  • Step 1

    Հնդկահավի միսը մաքրել կաշիից, վրան քսել ծիտրոնը և գիրոսի համեմունքը, այնուհետև թողնել սառնարանում մի քանի ժամ:

  • Step 2

    Դնել ջեռոցի մեջ և թխել մինչև կեղևի հայտնվելը:

  • Step 3

    Միսը սառեցնել և կտրտել:

  • Step 4

    Միսը տապակել թավայի մեջ եգիպտացորենի և բամբուկի հետ, համեմել:

  • Step 5

    Մատուցել հունական աղցանի, ցացիկի սոուսի, պիտա հացի, բրնձի և տապակած կարտոֆիլի հետ:

Ecommerce Modal Title
Ecommerce Modal Description