Կայքն օգտագործում է քուքիներ: Օգտվելով կայքից` Դուք համաձայնվում եք մեր քուքի քաղաքականությանը:
Փակել Իմանալ ավելին
Փակել Իմանալ ավելին

Գիրոս հնդկահավով

Գիրոսը շաուրմայի հունական տարբերակն է և հատուկ է հունական խոհանոցին:

Պատրաստման քայլեր

  • Հնդկահավի միսը մաքրել կաշիից, վրան քսել ծիտրոնը և գիրոսի համեմունքը, այնուհետև թողնել սառնարանում մի քանի ժամ:

  • Դնել ջեռոցի մեջ և թխել մինչև կեղևի հայտնվելը:

  • Միսը սառեցնել և կտրտել:

  • Միսը տապակել թավայի մեջ եգիպտացորենի և բամբուկի հետ, համեմել:

  • Մատուցել հունական աղցանի, ցացիկի սոուսի, պիտա հացի, բրնձի և տապակած կարտոֆիլի հետ:

Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև

Բադը չինական ոճով

Բադը չինական ոճով

Պեկինյան ոճով պատրաստված բադը չինական ամենահայտնի ճաշատեսակներից է, որը մատուցվում է ոչ միայն Պեկինի ռեստորաններում, այլ նաև ամբողջ աշխարհում:

4 անձի համար ավելի, քան 45 րոպե Բարդ
Ֆու Յունգ՝ չինական ձվածեղ

Ֆու Յունգ՝ չինական ձվածեղ

Ֆու Յունգ ձվածեղ պատրաստելու համար օգտագործվում է միայն ձվի սպիտակուցը: Այդպես համն ավելի նուրբ է լինում և այն պարզապես հալվում է բերանում: Այս ձվածեղը շատ հայտնի է ԱՄՆ-ում:

4 անձի համար 15-30 րոպե Պարզ
Քաղցր և թթու խոզի միս

Քաղցր և թթու խոզի միս

Քաղցր և թթու խոզի միսը ին և յան ուժերի համադրությունն է խոհարարության մշակույթում: Այն չինական հակասությունների հավասարակշռությունն է:

4 անձի համար ավելի, քան 45 րոպե Միջին բարդության
Վոնտոն` չինական խմորագնդիկներ լցոնած ծովախեցգետնով և խոզի մսով

Վոնտոն` չինական խմորագնդիկներ լցոնած ծովախեցգետնով և խոզի մսով

Դիմ սումը փոքր չինական նախուտեստներ են, որոնք կարող են լինել ծովամթերքով կամ մսով պելմենիների, բլիթների և կրոկետների տեսքով: Վոնտոնն ամենահանրահայտ նմանատիպ նախուտեստներից է Չինաստանում:

4 անձի համար ավելի, քան 45 րոպե Պարզ
Գիրոս հնդկահավով
2 անձի համար 30-45 րոպե Պարզ
ԲԱՂԱԴՐՈՒԹՅՈՒՆ
  • 1 տարա (170գ) քաղցր եգիպտացորեն Բոնդյուել
  • Հնդկահավի 1 ազդրի միս
  • Բամբուկի շիվեր
  • Ծիտրոն
  • Գիրոսի համեմունք
Պատրաստման քայլեր
  • Քայլ 1

    Հնդկահավի միսը մաքրել կաշիից, վրան քսել ծիտրոնը և գիրոսի համեմունքը, այնուհետև թողնել սառնարանում մի քանի ժամ:

  • Քայլ 2

    Դնել ջեռոցի մեջ և թխել մինչև կեղևի հայտնվելը:

  • Քայլ 3

    Միսը սառեցնել և կտրտել:

  • Քայլ 4

    Միսը տապակել թավայի մեջ եգիպտացորենի և բամբուկի հետ, համեմել:

  • Քայլ 5

    Մատուցել հունական աղցանի, ցացիկի սոուսի, պիտա հացի, բրնձի և տապակած կարտոֆիլի հետ: