Կայքն օգտագործում է քուքիներ: Օգտվելով կայքից` Դուք համաձայնվում եք մեր քուքի քաղաքականությանը:
Փակել Իմանալ ավելին
Փակել Իմանալ ավելին

Ֆեյջոադա

Կախված ռեգիոնից, որտեղ այն պատրաստվում է՝ լոբին կարող է տարբեր համեր ունենալ: Մեր բաղադրատոմսը երկրի հյուսիսային հատվածից է:

Պատրաստման քայլեր

  • Լոբին թրջել 12 ժամով: Այնուհետև եփել այն նույն ջրի մեջ:

  • Մեկ ուրիշ կաթսայի մեջ խաշել մսային բաղադրիչները: Դրանից հետո միսը կտրտել փոքր կտորների, իսկ երշիկը՝ օղակներով:

  • Մեծ կաթսայի մեջ տաքացնել ձիթապտղի ձեթը, մեջը թեթևակի տապակել սոխը:

  • Մեջը լցնել լոբին իր արգանակի կեսի հետ: Դրանից հետո ավելացնել միսն իր արգանակի կեսի հետ:

  • Ավելացնում ենք մնացած բաղադրիչները (դափնու տերևը, պիրի-պիրի պղպեղը և մաղադանոսը):

  • Եփել մինչև դառնա կրեմի խտության:

  • Ուտեստը մատուցել սպիտակ բրձնի հետ:

Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև

Բադը չինական ոճով

Բադը չինական ոճով

Պեկինյան ոճով պատրաստված բադը չինական ամենահայտնի ճաշատեսակներից է, որը մատուցվում է ոչ միայն Պեկինի ռեստորաններում, այլ նաև ամբողջ աշխարհում:

4 անձի համար ավելի, քան 45 րոպե Բարդ
Ֆու Յունգ՝ չինական ձվածեղ

Ֆու Յունգ՝ չինական ձվածեղ

Ֆու Յունգ ձվածեղ պատրաստելու համար օգտագործվում է միայն ձվի սպիտակուցը: Այդպես համն ավելի նուրբ է լինում և այն պարզապես հալվում է բերանում: Այս ձվածեղը շատ հայտնի է ԱՄՆ-ում:

4 անձի համար 15-30 րոպե Պարզ
Քաղցր և թթու խոզի միս

Քաղցր և թթու խոզի միս

Քաղցր և թթու խոզի միսը ին և յան ուժերի համադրությունն է խոհարարության մշակույթում: Այն չինական հակասությունների հավասարակշռությունն է:

4 անձի համար ավելի, քան 45 րոպե Միջին բարդության
Վոնտոն` չինական խմորագնդիկներ լցոնած ծովախեցգետնով և խոզի մսով

Վոնտոն` չինական խմորագնդիկներ լցոնած ծովախեցգետնով և խոզի մսով

Դիմ սումը փոքր չինական նախուտեստներ են, որոնք կարող են լինել ծովամթերքով կամ մսով պելմենիների, բլիթների և կրոկետների տեսքով: Վոնտոնն ամենահանրահայտ նմանատիպ նախուտեստներից է Չինաստանում:

4 անձի համար ավելի, քան 45 րոպե Պարզ
Ֆեյջոադա
3 անձի համար ավելի, քան 45 րոպե Պարզ
ԲԱՂԱԴՐՈՒԹՅՈՒՆ
  • 0,5կգ կարմիր լոբի Բոնդյուել
  • 0,25կգ խոզի ականջներ
  • 0,5կգ խոզի բուդ
  • 0,5կգ պորտուգալական երշիկ՝ խոզի մսով
  • 50գ չոր երշիկ salpicao
  • 50գ խոզապուխտ presunto
  • 50մլ ձիթապտղի ձեթ
  • 0,5 սոխի գլուխ
  • Մաղադանոս
  • 1 դափնու տերև
  • 1 պճեղ սխտոր
  • Սպիտակ պղպեղ
  • Աղացած քաղցր պղպեղ
  • Չորացրած կծու պղպեղ Պիրի-պիրի
  • Աղ՝ ըստ ճաշակի
Պատրաստման քայլեր
  • Քայլ 1

    Լոբին թրջել 12 ժամով: Այնուհետև եփել այն նույն ջրի մեջ:

  • Քայլ 2

    Մեկ ուրիշ կաթսայի մեջ խաշել մսային բաղադրիչները: Դրանից հետո միսը կտրտել փոքր կտորների, իսկ երշիկը՝ օղակներով:

  • Քայլ 3

    Մեծ կաթսայի մեջ տաքացնել ձիթապտղի ձեթը, մեջը թեթևակի տապակել սոխը:

  • Քայլ 4

    Մեջը լցնել լոբին իր արգանակի կեսի հետ: Դրանից հետո ավելացնել միսն իր արգանակի կեսի հետ:

  • Քայլ 5

    Ավելացնում ենք մնացած բաղադրիչները (դափնու տերևը, պիրի-պիրի պղպեղը և մաղադանոսը):

  • Քայլ 6

    Եփել մինչև դառնա կրեմի խտության:

  • Քայլ 7

    Ուտեստը մատուցել սպիտակ բրձնի հետ: