Պատրաստման քայլեր
-
Լոբին թրջել 12 ժամով: Այնուհետև եփել այն նույն ջրի մեջ:
-
Մեկ ուրիշ կաթսայի մեջ խաշել մսային բաղադրիչները: Դրանից հետո միսը կտրտել փոքր կտորների, իսկ երշիկը՝ օղակներով:
-
Մեծ կաթսայի մեջ տաքացնել ձիթապտղի ձեթը, մեջը թեթևակի տապակել սոխը:
-
Մեջը լցնել լոբին իր արգանակի կեսի հետ: Դրանից հետո ավելացնել միսն իր արգանակի կեսի հետ:
-
Ավելացնում ենք մնացած բաղադրիչները (դափնու տերևը, պիրի-պիրի պղպեղը և մաղադանոսը):
-
Եփել մինչև դառնա կրեմի խտության:
-
Ուտեստը մատուցել սպիտակ բրձնի հետ: