Պատրաստման քայլեր
-
Կաղամբի տերևները և վարունգը բարակ կտրտել, այնուհետև վրան լցնել արգանակի փշրած խորանարդիկը և խառնել:
-
Լոլիկն ու սոխը կտրտել:
-
Թավայի վրա տաքացնել ձեթը, վրան տապակել սոխի հետ խառնած միսը:
-
Համեմել ըստ ճաշակի և շարունակել տապակել մինչև միսը դառնա խրթխրթան:
-
Հացը կտրել 4 մասի, տապակել մի քանի րոպե:
-
Մատուցում. երբ հացը տաքանա, այն լցնել մսով և մնացած բաղադրիչներով: Վրան լցնել թուրքական ավանդական սխտորով սոուսը: