Պատրաստման քայլեր
-
Հավի մսի մեջ խորը կտրվածքներ անել:
-
Կրծքամիսը թևիկների հետ միասին դնել տարայի մեջ: Բլենդերի մեջ խառնել մարինադի բաղադրիչները:
-
Մսի վրա քսել մարինադը՝ փորձելով խուսափել վերջինին ձեռքով կպնելուց: Մարինադը լցնել նախօրոք արված անցքերի մեջ:
-
Միսը ծածկել սննդային թաղանթով և դնել սառնարանը 24 ժամով:
-
Գրիլը վառել և սպասել 40-60 րոպե մինչև ածուխները դադարեն վառվել և ծածկվեն մոխրի շերտով: Հավի կրծքամիսը եփել 25-30 րոպե, իսկ թևիկները՝ 15-20 րոպե:
-
Մատուցել բրնձի հետ: