Պատրաստման քայլեր
-
Ձուն խառնել աղի հետ, ավելացնել ալյուրը, այնուհետև կաթը և խառնել այնպես, որ խմորի մեջ շատ թթվածին մտնի՝ այդպես այն ավելի փխրուն կլինի:
-
Բուլկիները կտրտել և ավելացնել խմորին՝ անընդհատ խառնելով:
-
Թողնել խմորը հանգստանա 30 րոպե:
-
Խմորից ձևավորել երկարավուն շերտեր և եփել 15 րոպե աղի, չեռացող ջրում, որից հետո շրջել դրանք և եփել ևս 5-10 րոպե:
-
Պատրաստելուց հետո շերտերը կտրտել:
-
Կնեդլիկները մատուցում են մսի հետ՝ անպայման մեծ քանակությամբ սոուսի հետ: