This website uses cookies. By using this website you consent to our cookie policy.

More details

Բուլկուց կնեդլիկներ

Կնեդլիկները չեխական ավանդական հավելում են մսային ուտեստներին: Դրանք կարող են լինել բուլկուց, կարտոֆիլից կամ թթխմորից. վերջիններիս հաճախ պատրաստում են որպես աղանդեր և մատուցում քաղցր վիճակում՝ մրգերի հետ:

Preparation steps

  • Ձուն խառնել աղի հետ, ավելացնել ալյուրը, այնուհետև կաթը և խառնել այնպես, որ խմորի մեջ շատ թթվածին մտնի՝ այդպես այն ավելի փխրուն կլինի:
  • Բուլկիները կտրտել և ավելացնել խմորին՝ անընդհատ խառնելով:
  • Թողնել խմորը հանգստանա 30 րոպե:
  • Խմորից ձևավորել երկարավուն շերտեր և եփել 15 րոպե աղի, չեռացող ջրում, որից հետո շրջել դրանք և եփել ևս 5-10 րոպե:
  • Պատրաստելուց հետո շերտերը կտրտել:
  • Կնեդլիկները մատուցում են մսի հետ՝ անպայման մեծ քանակությամբ սոուսի հետ:

Recipes that might interest you

Բադը չինական ոճով
Բադը չինական ոճով

Պեկինյան ոճով պատրաստված բադը չինական ամենահայտնի ճաշատեսակներից է, որը մատուցվում է ոչ միայն Պեկինի ռեստորաններում, այլ նաև ամբողջ աշխարհում:

4 persons over 45 min Hard
Ֆու Յունգ՝ չինական ձվածեղ
Ֆու Յունգ՝ չինական ձվածեղ

Ֆու Յունգ ձվածեղ պատրաստելու համար օգտագործվում է միայն ձվի սպիտակուցը: Այդպես համն ավելի նուրբ է լինում և այն պարզապես հալվում է բերանում: Այս ձվածեղը շատ հայտնի է ԱՄՆ-ում:

4 persons 15-30 min Easy
Քաղցր և թթու խոզի միս
Քաղցր և թթու խոզի միս

Քաղցր և թթու խոզի միսը ին և յան ուժերի համադրությունն է խոհարարության մշակույթում: Այն չինական հակասությունների հավասարակշռությունն է:

4 persons over 45 min Medium
Վոնտոն` չինական խմորագնդիկներ լցոնած ծովախեցգետնով և խոզի մսով
Վոնտոն` չինական խմորագնդիկներ լցոնած ծովախեցգետնով և խոզի մսով

Դիմ սումը փոքր չինական նախուտեստներ են, որոնք կարող են լինել ծովամթերքով կամ մսով պելմենիների, բլիթների և կրոկետների տեսքով: Վոնտոնն ամենահանրահայտ նմանատիպ նախուտեստներից է Չինաստանում:

4 persons over 45 min Easy
Բուլկուց կնեդլիկներ
3 persons over 45 min Easy
Ingredients
  • 4 հավկիթ
  • 7 բուլկի
  • 500գ ալյուր
  • 2 թ.գ. աղ
  • 0,5 բաժակ կաթ
Preparation steps
  • Step 1

    Ձուն խառնել աղի հետ, ավելացնել ալյուրը, այնուհետև կաթը և խառնել այնպես, որ խմորի մեջ շատ թթվածին մտնի՝ այդպես այն ավելի փխրուն կլինի:

  • Step 2

    Բուլկիները կտրտել և ավելացնել խմորին՝ անընդհատ խառնելով:

  • Step 3

    Թողնել խմորը հանգստանա 30 րոպե:

  • Step 4

    Խմորից ձևավորել երկարավուն շերտեր և եփել 15 րոպե աղի, չեռացող ջրում, որից հետո շրջել դրանք և եփել ևս 5-10 րոպե:

  • Step 5

    Պատրաստելուց հետո շերտերը կտրտել:

  • Step 6

    Կնեդլիկները մատուցում են մսի հետ՝ անպայման մեծ քանակությամբ սոուսի հետ:

Ecommerce Modal Title
Ecommerce Modal Description