Կայքն օգտագործում է քուքիներ: Օգտվելով կայքից` Դուք համաձայնվում եք մեր քուքի քաղաքականությանը:
Փակել Իմանալ ավելին
Փակել Իմանալ ավելին

Բրինձ լոբու հետ կարիբյան ձևով

Կարիբյան ոճով լոբով բրնձի պատրաստման բաղադրատոմս:

Պատրաստման քայլեր

  • Կարմիր լոբին իր հեղուկով լցնել թավայի մեջ և եռացնել, ծածկել, այնուհետև կրակը թուլացնել և եփել մարմանդ կրակի վրա 5 րոպե: Փրփուրը հեռացնել մակերեսի վրայից:

  • Թավայի մեջ լցնել լոլիկը և մանր կտրտած սոխը, ինչպես նաև սխտորը, քիմիոնը, կարագը և շարունակել եփել շուրջ 45 րոպե մինչև լոբու փափկելը:

  • Լցնել կոկոսի կաթը և ավելացնել բրինձը՝ ջուրը պետք է ծածկի այն 3-4սմ-ով: Անհրաժեշտության դեպքում ավելացնել տաք ջուր: Լավ խառնել, ծածկել կափարիչով և եփել մարմանդ կրակի վրա ևս 15-20 րոպե մինչև բրինձը դառնա փափուկ:

  • Ժամանակ առ ժամանակ խառնել, որպեսզի բրինձը չկպնի թավայի հատակին:

  • Մատուցում. ուտեստի մեջ մի քանի ուրցի տերև դնել:

Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև

Բադը չինական ոճով

Բադը չինական ոճով

Պեկինյան ոճով պատրաստված բադը չինական ամենահայտնի ճաշատեսակներից է, որը մատուցվում է ոչ միայն Պեկինի ռեստորաններում, այլ նաև ամբողջ աշխարհում:

4 անձի համար ավելի, քան 45 րոպե Բարդ
Ֆու Յունգ՝ չինական ձվածեղ

Ֆու Յունգ՝ չինական ձվածեղ

Ֆու Յունգ ձվածեղ պատրաստելու համար օգտագործվում է միայն ձվի սպիտակուցը: Այդպես համն ավելի նուրբ է լինում և այն պարզապես հալվում է բերանում: Այս ձվածեղը շատ հայտնի է ԱՄՆ-ում:

4 անձի համար 15-30 րոպե Պարզ
Քաղցր և թթու խոզի միս

Քաղցր և թթու խոզի միս

Քաղցր և թթու խոզի միսը ին և յան ուժերի համադրությունն է խոհարարության մշակույթում: Այն չինական հակասությունների հավասարակշռությունն է:

4 անձի համար ավելի, քան 45 րոպե Միջին բարդության
Վոնտոն` չինական խմորագնդիկներ լցոնած ծովախեցգետնով և խոզի մսով

Վոնտոն` չինական խմորագնդիկներ լցոնած ծովախեցգետնով և խոզի մսով

Դիմ սումը փոքր չինական նախուտեստներ են, որոնք կարող են լինել ծովամթերքով կամ մսով պելմենիների, բլիթների և կրոկետների տեսքով: Վոնտոնն ամենահանրահայտ նմանատիպ նախուտեստներից է Չինաստանում:

4 անձի համար ավելի, քան 45 րոպե Պարզ
Բրինձ լոբու հետ կարիբյան ձևով
4 անձի համար ավելի, քան 45 րոպե Պարզ
ԲԱՂԱԴՐՈՒԹՅՈՒՆ
  • 175գ կարմիր լոբի Bonduelle
  • 4 լոլիկ՝ կեղևահան արած, սերմերը հեռացված և կտրտած
  • 3 հատ մանրացրած շալոտ սոխ
  • 2 գլուխ սոխ՝ մանր կտրտած
  • 2 պճեղ սխտոր՝ մանրացրած
  • 4 ճյուղ քիմիոն
  • 25գ կարագ
  • 350գ երկարավուն բրինձ
  • 2 հատ 400մլ-անոց տարա կոկոսի կաթ
  • Նոր աղացած սև պղպեղ
Պատրաստման քայլեր
  • Քայլ 1

    Կարմիր լոբին իր հեղուկով լցնել թավայի մեջ և եռացնել, ծածկել, այնուհետև կրակը թուլացնել և եփել մարմանդ կրակի վրա 5 րոպե: Փրփուրը հեռացնել մակերեսի վրայից:

  • Քայլ 2

    Թավայի մեջ լցնել լոլիկը և մանր կտրտած սոխը, ինչպես նաև սխտորը, քիմիոնը, կարագը և շարունակել եփել շուրջ 45 րոպե մինչև լոբու փափկելը:

  • Քայլ 3

    Լցնել կոկոսի կաթը և ավելացնել բրինձը՝ ջուրը պետք է ծածկի այն 3-4սմ-ով: Անհրաժեշտության դեպքում ավելացնել տաք ջուր: Լավ խառնել, ծածկել կափարիչով և եփել մարմանդ կրակի վրա ևս 15-20 րոպե մինչև բրինձը դառնա փափուկ:

  • Քայլ 4

    Ժամանակ առ ժամանակ խառնել, որպեսզի բրինձը չկպնի թավայի հատակին:

  • Քայլ 5

    Մատուցում. ուտեստի մեջ մի քանի ուրցի տերև դնել: