This website uses cookies. By using this website you consent to our cookie policy.

More details

Բրինձ լոբու հետ կարիբյան ձևով

Կարիբյան ոճով լոբով բրնձի պատրաստման բաղադրատոմս:

Preparation steps

  • Կարմիր լոբին իր հեղուկով լցնել թավայի մեջ և եռացնել, ծածկել, այնուհետև կրակը թուլացնել և եփել մարմանդ կրակի վրա 5 րոպե: Փրփուրը հեռացնել մակերեսի վրայից:

  • Թավայի մեջ լցնել լոլիկը և մանր կտրտած սոխը, ինչպես նաև սխտորը, քիմիոնը, կարագը և շարունակել եփել շուրջ 45 րոպե մինչև լոբու փափկելը:

  • Լցնել կոկոսի կաթը և ավելացնել բրինձը՝ ջուրը պետք է ծածկի այն 3-4սմ-ով: Անհրաժեշտության դեպքում ավելացնել տաք ջուր: Լավ խառնել, ծածկել կափարիչով և եփել մարմանդ կրակի վրա ևս 15-20 րոպե մինչև բրինձը դառնա փափուկ:

  • Ժամանակ առ ժամանակ խառնել, որպեսզի բրինձը չկպնի թավայի հատակին:

  • Մատուցում. ուտեստի մեջ մի քանի ուրցի տերև դնել:

Recipes that might interest you

Բադը չինական ոճով
Բադը չինական ոճով

Պեկինյան ոճով պատրաստված բադը չինական ամենահայտնի ճաշատեսակներից է, որը մատուցվում է ոչ միայն Պեկինի ռեստորաններում, այլ նաև ամբողջ աշխարհում:

4 persons over 45 min Hard
Ֆու Յունգ՝ չինական ձվածեղ
Ֆու Յունգ՝ չինական ձվածեղ

Ֆու Յունգ ձվածեղ պատրաստելու համար օգտագործվում է միայն ձվի սպիտակուցը: Այդպես համն ավելի նուրբ է լինում և այն պարզապես հալվում է բերանում: Այս ձվածեղը շատ հայտնի է ԱՄՆ-ում:

4 persons 15-30 min Easy
Քաղցր և թթու խոզի միս
Քաղցր և թթու խոզի միս

Քաղցր և թթու խոզի միսը ին և յան ուժերի համադրությունն է խոհարարության մշակույթում: Այն չինական հակասությունների հավասարակշռությունն է:

4 persons over 45 min Medium
Վոնտոն` չինական խմորագնդիկներ լցոնած ծովախեցգետնով և խոզի մսով
Վոնտոն` չինական խմորագնդիկներ լցոնած ծովախեցգետնով և խոզի մսով

Դիմ սումը փոքր չինական նախուտեստներ են, որոնք կարող են լինել ծովամթերքով կամ մսով պելմենիների, բլիթների և կրոկետների տեսքով: Վոնտոնն ամենահանրահայտ նմանատիպ նախուտեստներից է Չինաստանում:

4 persons over 45 min Easy
Բրինձ լոբու հետ կարիբյան ձևով
4 persons over 45 min Easy
Ingredients
  • <p><a href="https://bonduelle.am/artadranq/pahatsoyatsvats-karmir-lobi">175գ կարմիր լոբի Bonduelle</a></p>
  • <p>4 լոլիկ՝ կեղևահան արած, սերմերը հեռացված և կտրտած</p>
  • <p>3 հատ մանրացրած շալոտ սոխ</p>
  • <p>2 գլուխ սոխ՝ մանր կտրտած</p>
  • <p>2 պճեղ սխտոր՝ մանրացրած</p>
  • <p>4 ճյուղ քիմիոն</p>
  • <p>25գ կարագ</p>
  • <p>350գ երկարավուն բրինձ</p>
  • <p>2 հատ 400մլ-անոց տարա կոկոսի կաթ</p>
  • <p>Նոր աղացած սև պղպեղ</p>
Preparation steps
  • Step 1

    Կարմիր լոբին իր հեղուկով լցնել թավայի մեջ և եռացնել, ծածկել, այնուհետև կրակը թուլացնել և եփել մարմանդ կրակի վրա 5 րոպե: Փրփուրը հեռացնել մակերեսի վրայից:

  • Step 2

    Թավայի մեջ լցնել լոլիկը և մանր կտրտած սոխը, ինչպես նաև սխտորը, քիմիոնը, կարագը և շարունակել եփել շուրջ 45 րոպե մինչև լոբու փափկելը:

  • Step 3

    Լցնել կոկոսի կաթը և ավելացնել բրինձը՝ ջուրը պետք է ծածկի այն 3-4սմ-ով: Անհրաժեշտության դեպքում ավելացնել տաք ջուր: Լավ խառնել, ծածկել կափարիչով և եփել մարմանդ կրակի վրա ևս 15-20 րոպե մինչև բրինձը դառնա փափուկ:

  • Step 4

    Ժամանակ առ ժամանակ խառնել, որպեսզի բրինձը չկպնի թավայի հատակին:

  • Step 5

    Մատուցում. ուտեստի մեջ մի քանի ուրցի տերև դնել:

Ecommerce Modal Title
Ecommerce Modal Description