Պատրաստման քայլեր
-
Թթու դրած կաղամբը կտրատել, վրան տաք ջուր լցնել և մի փոքր խաշել:
-
Թարմ կաղամբը կտրտրել, ավելացնել կտրտած սոխը, սունկը, վրան լցնել տաք ջուր, եփել և ավելացնել թթու դրած կաղամբին:
-
Միսը կտրտել, տապակել և ձեթի հետ միասին ավելացնել կաղամբին:
-
Ավելացնել հոտավետ պղպեղը, դափնու տերևը և սալորաչիրը:
-
Երշիկը և հավի կրծքամիսը կտրտել, տապակել և ավելացնել մնացած բաղադրիչներին:
-
Ավելացնել տոմատի մածուկը:
-
Պատրաստել մարմանդ կրակի վրա, ավելացնել աղ և պղպեղ:
-
Մատուցել տաք վիճակում, հացի հետ: