Կայքն օգտագործում է քուքիներ: Օգտվելով կայքից` Դուք համաձայնվում եք մեր քուքի քաղաքականությանը:
Փակել Իմանալ ավելին
Փակել Իմանալ ավելին

Բանջարեղենային աղցան

Աղցան՝ պատրատված կտրատած բանջարեղենից, հավկիթից՝ մայոնեզի և մանանեխի ավելացմամբ:

Պատրաստման քայլեր

  • Գազարը, մաղադանոսը, նեխուրը և կարտոֆիլը խաշել, սառեցնել, մաքրել և մանր կտրատել:

  • Սոխը մանր կտրատել և վրան եռացրած ջուր լցնել:

  • Հավկիթը խաշել, սառեցնել և կտրատել:

  • Բոլոր բաղադրիչները լցնել խոր ափսեի մեջ, ավելացնել նախօրոք քամված ոլոռը կամ եգիպտացորենը:

  • Ստացված խառնուրդին ավելացնել մայոնեզ և մանանեխ, ինչպես նաև աղ և պղպեղ՝ ըստ ճաշակի:

  • Մատուցում՝ հացի հետ: Կարելի է մատուցել երշիկեղենի հետ:

Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև

Բադը չինական ոճով

Բադը չինական ոճով

Պեկինյան ոճով պատրաստված բադը չինական ամենահայտնի ճաշատեսակներից է, որը մատուցվում է ոչ միայն Պեկինի ռեստորաններում, այլ նաև ամբողջ աշխարհում:

4 անձի համար ավելի, քան 45 րոպե Բարդ
Ֆու Յունգ՝ չինական ձվածեղ

Ֆու Յունգ՝ չինական ձվածեղ

Ֆու Յունգ ձվածեղ պատրաստելու համար օգտագործվում է միայն ձվի սպիտակուցը: Այդպես համն ավելի նուրբ է լինում և այն պարզապես հալվում է բերանում: Այս ձվածեղը շատ հայտնի է ԱՄՆ-ում:

4 անձի համար 15-30 րոպե Պարզ
Քաղցր և թթու խոզի միս

Քաղցր և թթու խոզի միս

Քաղցր և թթու խոզի միսը ին և յան ուժերի համադրությունն է խոհարարության մշակույթում: Այն չինական հակասությունների հավասարակշռությունն է:

4 անձի համար ավելի, քան 45 րոպե Միջին բարդության
Վոնտոն` չինական խմորագնդիկներ լցոնած ծովախեցգետնով և խոզի մսով

Վոնտոն` չինական խմորագնդիկներ լցոնած ծովախեցգետնով և խոզի մսով

Դիմ սումը փոքր չինական նախուտեստներ են, որոնք կարող են լինել ծովամթերքով կամ մսով պելմենիների, բլիթների և կրոկետների տեսքով: Վոնտոնն ամենահանրահայտ նմանատիպ նախուտեստներից է Չինաստանում:

4 անձի համար ավելի, քան 45 րոպե Պարզ
Բանջարեղենային աղցան
6 անձի համար ավելի, քան 45 րոպե Պարզ
ԲԱՂԱԴՐՈՒԹՅՈՒՆ
  • 1 տուփ (200գ) պահածոյացված եգիպտացորեն կամ ոլոռ Բոնդյուել
  • 2 ճյուղ մաղադանոս
  • 2 կարտոֆիլ
  • 0.5 նեխուր
  • 5 հատ թթու վարունգ
  • 3 գլուխ սոխ
  • 4 հատ խաշած հավկիթ
  • 4 հատ գազար
  • 1 գդալ մանանեխ
  • 5 գդալ մայոնեզ
  • Աղ և պղպեղ՝ ըստ ճաշակի
  • Բաղադրիչների քանակը և տեսակները կախված են նաև պատրաստողի ճաշակից: Որոշ դեպքերում կարելի է խնձոր ավելացնել:
Պատրաստման քայլեր
  • Քայլ 1

    Գազարը, մաղադանոսը, նեխուրը և կարտոֆիլը խաշել, սառեցնել, մաքրել և մանր կտրատել:

  • Քայլ 2

    Սոխը մանր կտրատել և վրան եռացրած ջուր լցնել:

  • Քայլ 3

    Հավկիթը խաշել, սառեցնել և կտրատել:

  • Քայլ 4

    Բոլոր բաղադրիչները լցնել խոր ափսեի մեջ, ավելացնել նախօրոք քամված ոլոռը կամ եգիպտացորենը:

  • Քայլ 5

    Ստացված խառնուրդին ավելացնել մայոնեզ և մանանեխ, ինչպես նաև աղ և պղպեղ՝ ըստ ճաշակի:

  • Քայլ 6

    Մատուցում՝ հացի հետ: Կարելի է մատուցել երշիկեղենի հետ: