Պատրաստման քայլեր
-
Ֆիլեի վրա եռացրած ջուր լցնել: Այնուհետև վրան աղ լցնել և եփել 10 րոպե: Վերցնել կրակի վրայից:
-
Սոխը և կարտոֆիլը դնել կաթսայի մեջ և վրան եռացրած աղի ջուր լցնել: Եփել ևս 10 րոպե:
-
Կտրտած կաղամբը դնել կաթսայի մեջ՝ մնացած բանջարեղենի մոտ: Եփել 10 րոպե, որից հետո ջուրը դատարկել և թողնել սառչի:
-
Խոր ափսեի մեջ դնել ձուկը, բանջարեղենը, հավկիթը, ձիթապտուղը և ամենը լավ խառնել:
-
Պատրաստել սոուս ձիթապտղի ձեթից, քացախից, աղից և պղպեղից ու լցնել ուտեստի վրա:
-
Մատուցել սառը, ցանկալի է թարմ, սպիտակ հացի հետ: