Կայքն օգտագործում է քուքիներ: Օգտվելով կայքից` Դուք համաձայնվում եք մեր քուքի քաղաքականությանը:
Փակել Իմանալ ավելին
Փակել Իմանալ ավելին

Աղցան քաղցր եգիպտացորենով և հնդկահավով

Այս աղցանը՝ օգտակար և համեղ ուտեստ է, հեշտ տեսքով, որը կարելի է հյուրասիրել ճաշին և ընտրիքին:

Պատրաստման քայլեր

  • Կտրատել բանջարեղենները` չերրի լոլիկները, բուլղարական պղպեղը, բողկը և ավոկադոն:

  • Հնդկահավի ֆիլեն համեմել աղով, պղպեղով, ձիթապտղի յուղով, ռեհանով և եփել ջեռոցում 180С 20 րոպեի ընթացքում:

  • Կտրել հնդկահավի դոշը փոքր գծերով, ցանել կարմիր բազուկի փոշով:

  • Թասի մեջ լցնել սպանախը, րուկկոլան, մոցարելլա պանիրը, քաղցր եգիպտացորենը, բուլղարական պղպեղը, չերրի լոլիկները, ավոկադո, ձիթապտուղները և բոլոկին, հետո ավելացնել թանձրուկը յուղից, բալզամիկի ուքսուս ու ռեհան ամենը լավ խառնել:

  • Աղցանը առաջինը դնել տարաի մեջ` վերևից դնել հնդկահավի ֆիլեի գծերը և ծիլերը:

Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև

Բադը չինական ոճով
Բադը չինական ոճով

Պեկինյան ոճով պատրաստված բադը չինական ամենահայտնի ճաշատեսակներից է, որը մատուցվում է ոչ միայն Պեկինի ռեստորաններում, այլ նաև ամբողջ աշխարհում:

4 անձի համար ավելի, քան 45 րոպե Բարդ
Ֆու Յունգ՝ չինական ձվածեղ
Ֆու Յունգ՝ չինական ձվածեղ

Ֆու Յունգ ձվածեղ պատրաստելու համար օգտագործվում է միայն ձվի սպիտակուցը: Այդպես համն ավելի նուրբ է լինում և այն պարզապես հալվում է բերանում: Այս ձվածեղը շատ հայտնի է ԱՄՆ-ում:

4 անձի համար 15-30 րոպե Պարզ
Քաղցր և թթու խոզի միս
Քաղցր և թթու խոզի միս

Քաղցր և թթու խոզի միսը ին և յան ուժերի համադրությունն է խոհարարության մշակույթում: Այն չինական հակասությունների հավասարակշռությունն է:

4 անձի համար ավելի, քան 45 րոպե Միջին բարդության
Վոնտոն` չինական խմորագնդիկներ լցոնած ծովախեցգետնով և խոզի մսով
Վոնտոն` չինական խմորագնդիկներ լցոնած ծովախեցգետնով և խոզի մսով

Դիմ սումը փոքր չինական նախուտեստներ են, որոնք կարող են լինել ծովամթերքով կամ մսով պելմենիների, բլիթների և կրոկետների տեսքով: Վոնտոնն ամենահանրահայտ նմանատիպ նախուտեստներից է Չինաստանում:

4 անձի համար ավելի, քան 45 րոպե Պարզ
Աղցան քաղցր եգիպտացորենով և հնդկահավով
2 անձի համար 30-45 րոպե Պարզ
ԲԱՂԱԴՐՈՒԹՅՈՒՆ
  • <p><a href=https://bonduelle.am/artadranq/hatikavvor-voskegvouyn-egiptacvoren2 target=_blank rel=noopener>1 տուփ (170 գ.) քաղցր եգիպտացորեն Cold Bonduelle</a></p>
  • <p>150 գ. հնդկահավի ֆիլե</p>
  • <p>10 հատ չերրի լոլիկներ</p>
  • <p>1 բուլղարական տաքդեղ</p>
  • <p>4 բոլոկի</p>
  • <p>1 ավոկադո</p>
  • <p>100 գ. րուկկոլա</p>
  • <p>100 գ. սպանախ</p>
  • <p>40 գ. մոցարելլա պանիր</p>
  • <p>20 գ. ձիթապտուղ</p>
  • <p>1ճ.գ. ձիթապտղի յուղ</p>
  • <p>1 ճ.գ. Բալզամիկ քացախ</p>
  • <p>5 գ. կարմիր բազուկի փոշի</p>
  • <p>10 գ. միկրոգրինի ծիլ</p>
  • <p>ռեհան</p>
  • <p>աղ</p>
  • <p>պղպեղ</p>
Պատրաստման քայլեր
  • Քայլ 1

    Կտրատել բանջարեղենները` չերրի լոլիկները, բուլղարական պղպեղը, բողկը և ավոկադոն:

  • Քայլ 2

    Հնդկահավի ֆիլեն համեմել աղով, պղպեղով, ձիթապտղի յուղով, ռեհանով և եփել ջեռոցում 180С 20 րոպեի ընթացքում:

  • Քայլ 3

    Կտրել հնդկահավի դոշը փոքր գծերով, ցանել կարմիր բազուկի փոշով:

  • Քայլ 4

    Թասի մեջ լցնել սպանախը, րուկկոլան, մոցարելլա պանիրը, քաղցր եգիպտացորենը, բուլղարական պղպեղը, չերրի լոլիկները, ավոկադո, ձիթապտուղները և բոլոկին, հետո ավելացնել թանձրուկը յուղից, բալզամիկի ուքսուս ու ռեհան ամենը լավ խառնել:

  • Քայլ 5

    Աղցանը առաջինը դնել տարաի մեջ` վերևից դնել հնդկահավի ֆիլեի գծերը և ծիլերը: