Պատրաստման քայլեր
-
Կտրատել բանջարեղենները` չերրի լոլիկները, բուլղարական պղպեղը, բողկը և ավոկադոն:
-
Հնդկահավի ֆիլեն համեմել աղով, պղպեղով, ձիթապտղի յուղով, ռեհանով և եփել ջեռոցում 180С 20 րոպեի ընթացքում:
-
Կտրել հնդկահավի դոշը փոքր գծերով, ցանել կարմիր բազուկի փոշով:
-
Թասի մեջ լցնել սպանախը, րուկկոլան, մոցարելլա պանիրը, քաղցր եգիպտացորենը, բուլղարական պղպեղը, չերրի լոլիկները, ավոկադո, ձիթապտուղները և բոլոկին, հետո ավելացնել թանձրուկը յուղից, բալզամիկի ուքսուս ու ռեհան ամենը լավ խառնել:
-
Աղցանը առաջինը դնել տարաի մեջ` վերևից դնել հնդկահավի ֆիլեի գծերը և ծիլերը: