Կայքն օգտագործում է քուքիներ: Օգտվելով կայքից` Դուք համաձայնվում եք մեր քուքի քաղաքականությանը:
Բանջարեղեն աղցանների համար
Ձիթապտղի երիտասարդ հատապտուղները մանրակրկիտ ընտրվում են ըստ գույնի և չափի և միայն դրանից հետո են հասնում մեր տարա: Ծառայում է որպես հիանալի նախուտեստ, կամ որպես գինու և պանրի հավելում:
խմելու ջուր, ձիթապտուղներ կորիզով, աղ, գույնի ամրացնող միջոց ՝ երկաթի գլյուկոնատ:
Պահել 0°C-ից մինչև +25 °C ջերմաստիճանի և ոչ ավել քան 75% օդի հարաբերական խոնավության տակ: Տարան բացելուց հետո պահել սառնարանում ոչ ավել քան 48 ժամ, 4°С ± 2°С ջերմաստիճանի տակ: Խորհուրդ չի տրվում պահել բաց թիթեղյա տարայում:
Բանջարեղենային հանրագիտարան
Ձիթապտղի յուղը պարունակում է շուրջ 75% չհագեցված [...]
Կարդալ ավելին