Մոնոբանջարեղեն
Ոսկեգույն, խրթխրթան և հյութեղ: Աղցանների տարածված բաղադրիչ:
Հատիկավոր քաղցր եգիպտացորեն, խմելու ջուր, շաքարավազ, կերակրի աղ: Չի պարունակում գենետիկորեն մոդիֆիկացված օրգանիզմներ և կոնսերվանտներ:
Պահել 0°C-ից մինչև +25°C ջերմաստիճանի և ոչ ավել, քան 75% օդի հարաբերական խոնավության պայմաններում: Տարան բացելուց հետո պահել սառնարանում ոչ ավել, քան 24 ժամ՝ 4°С ± 2°С ջերմաստիճանի տակ: Խորհուրդ չի տրվում պահել բաց թիթեղյա տարայում:
Բանջարեղենային հանրագիտարան
Պարունակում է մեծ քանակությամբ ածխաջրեր, մանրաթելեր, [...]
Կարդալ ավելինԳիրոսը շաուրմայի հունական տարբերակն է և հատուկ է հունական խոհանոցին:
Խոհարարի աղցանի բաղադրատոմս
Ուտեստ,որը ձեզ կտեղափոխի մեքսիկական խնջույքի և կուրախացնի իր գունային համադրությամբ։
Մի հիանալի ուտեստ, որը կուրախացնի ձեր համը: