Կայքն օգտագործում է քուքիներ: Օգտվելով կայքից` Դուք համաձայնվում եք մեր քուքի քաղաքականությանը:
Մոնոբանջարեղեն
Կարմիր լոբի բնական լցանյութի մեջ: Սնուցող և բարձր կալորիականությամբ մթերք՝ հարուստ ածխաջրերով, սպիտակուցներով և մանրաթելերով: Աղցանների և ապուրների տարածված բաղադրիչ:
Կարմիր լոբի, լցանյութ (խմելու ջուր, շաքարավազ, կերակրի աղ, քացախ, աղացած կարմիր քաղցր պղպեղ, սխտոր, աղացած սպիտակ պղպեղ, խտացուցիչ՝ քլորիդ կալցիում): Չի պարունակում գենետիկորեն մոդիֆիկացված օրգանիզմներ և կոնսերվանտներ:
Պահել 0°C-ից մինչև +25°C ջերմաստիճանի և ոչ ավել, քան 75% օդի հարաբերական խոնավության պայմաններում: Տարան բացելուց հետո պահել սառնարանում ոչ ավել, քան 24 ժամ՝ 4°С ± 2°С ջերմաստիճանի տակ: Խորհուրդ չի տրվում պահել բաց թիթեղյա տարայում:
Բանջարեղենային հանրագիտարան
Պարունակում է մանրաթելեր, մագնեզիում, երկաթ, ցինկ, B1, B6 [...]
Կարդալ ավելինԿարիբյան խոհանոցի ուտեստի՝ լոբով ապուրի պատրաստման բաղադրատոմս:
Ֆեյջոադան (Feijoada) պորտուգալական ամենահանրահայտ ուտեստներից է:
Ուտեստ,որը ձեզ կտեղափոխի մեքսիկական խնջույքի և կուրախացնի իր գունային համադրությամբ։
Այս աղցանը՝ օգտակար և համեղ ուտեստ է, հեշտ տեսքով, որը կարելի է հյուրասիրել ճաշին և ընտրիքին: