Կայքն օգտագործում է քուքիներ: Օգտվելով կայքից` Դուք համաձայնվում եք մեր քուքի քաղաքականությանը:
Մոնոբանջարեղեն
Հատընտիր, քաղցր և նուրբ: Կարելի է օգտագործել թե աղցաններում, և թե որպես խավարտ:
Կանաչ ոլոռ, խմելու ջուր, շաքարավազ, կերակրի աղ: Չի պարունակում գենետիկորեն մոդիֆիկացված օրգանիզմներ և կոնսերվանտներ:
Պահել 0°C-ից մինչև +25°C ջերմաստիճանի և ոչ ավել, քան 75% օդի հարաբերական խոնավության պայմաններում: Տարան բացելուց հետո պահել սառնարանում ոչ ավել, քան 24 ժամ՝ 4°С ± 2°С ջերմաստիճանի տակ: Խորհուրդ չի տրվում պահել բաց թիթեղյա տարայում:
Բանջարեղենային հանրագիտարան
Սպիտակուցների, ածխաջրերի, բջջանյութի գերազանց [...]
Կարդալ ավելին