Կայքն օգտագործում է քուքիներ: Օգտվելով կայքից` Դուք համաձայնվում եք մեր քուքի քաղաքականությանը:
Բանջարեղեն աղցանների համար
Պատրաստի բանջարեղենային ուտեստ: Կարելի է օգտագործել և որպես նախուտեստ կամ խավարտ, և որպես աղցանի բաղադրիչ:
Բանջարեղենային խառնուրդ` հատիկավոր եգիպտացորեն (55%), կանաչ ոլոռ (32%), կարմիր քաղցր պղպեղ (13%): Լցանյութ` խմելու ջուր, կերակրի աղ, բնական արոմատիզատոր, չի պարունակում գենետիկորեն մոդիֆիկացված օրգանիզմներ:
Պահել 0°C-ից մինչև +25°C ջերմաստիճանի և ոչ ավել, քան 75% օդի հարաբերական խոնավության պայմաններում: Տարան բացելուց հետո պահել սառնարանում ոչ ավել, քան 48 ժամ՝ 4°С ± 2°С ջերմաստիճանի տակ: Խորհուրդ չի տրվում պահել բաց թիթեղյա տարայում:
Բանջարեղենային հանրագիտարան
Պարունակում է մեծ քանակությամբ ածխաջրեր, մանրաթելեր, [...]
Կարդալ ավելինԲանջարեղենային հանրագիտարան
Սպիտակուցների, ածխաջրերի, բջջանյութի գերազանց [...]
Կարդալ ավելինԲանջարեղենային հանրագիտարան
C և A վիտամինների, ինչպես նաև բետա-կարոտինի հարուստ [...]
Կարդալ ավելինԲանջարեղենային հանրագիտարան
Պարունակում է մեծ քանակությամբ ածխաջրեր, մանրաթելեր, [...]
Կարդալ ավելինԲանջարեղենային հանրագիտարան
Սպիտակուցների, ածխաջրերի, բջջանյութի գերազանց [...]
Կարդալ ավելինԲանջարեղենային հանրագիտարան
C և A վիտամինների, ինչպես նաև բետա-կարոտինի հարուստ [...]
Կարդալ ավելին