Կայքն օգտագործում է քուքիներ: Օգտվելով կայքից` Դուք համաձայնվում եք մեր քուքի քաղաքականությանը:
Բանջարեղեն աղցանների համար
Ձիթապտղի երիտասարդ հատապտուղները մանրակրկիտ ընտրվում են ըստ գույնի և չափի և միայն դրանից հետո են հասնում մեր տարա: Ծառայում է որպես հիանալի նախուտեստ, կամ որպես գինու և պանրի հավելում:
կանաչ ձիթապտուղներ Մանսալինյա, խմելու ջուր, կապույտ պանիր, բնական բուրավետիչ, աղ, համի և բույրի ուժեղացուցիչ Е621, կայունացուցիչ Е401, թթվայնության կարգավորիչներ (կիտրոնաթթու և կաթնաթթու), հակաօքսիդիչ ասկորբինաթթու:
Պահել 0°C-ից մինչև +25 °C ջերմաստիճանի և ոչ ավել քան 75% օդի հարաբերական խոնավության տակ: Տարան բացելուց հետո պահել սառնարանում ոչ ավել քան 48 ժամ, 4°С ± 2°С ջերմաստիճանի տակ: Խորհուրդ չի տրվում պահել բաց թիթեղյա տարայում:
Բանջարեղենային հանրագիտարան
Ձիթապտղի յուղը պարունակում է շուրջ 75% չհագեցված [...]
Կարդալ ավելին