Կայքն օգտագործում է քուքիներ: Օգտվելով կայքից` Դուք համաձայնվում եք մեր քուքի քաղաքականությանը:
Մոնոբանջարեղեն
Նորահաս նուրբ պատիճներ, որոնք հանդիսանում են ֆոլաթթվի և ցելյուլոզայի աղբյուր և նպաստում են լավ մարսողությանը:
Կանաչ պատիճավոր լոբի, խմելու ջուր, կերակրի աղ: Չի պարունակում գենետիկորեն մոդիֆիկացված օրգանիզմներ:
Պահել 0°C-ից մինչև +25°C ջերմաստիճանի և ոչ ավել, քան 75% օդի հարաբերական խոնավության պայմաններում: Տարան բացելուց հետո պահել սառնարանում ոչ ավել, քան 48 ժամ՝ 4°С ± 2°С ջերմաստիճանի տակ: Խորհուրդ չի տրվում պահել բաց թիթեղյա տարայում:
Բանջարեղենային հանրագիտարան
Պարունակում է ֆոլաթթու, հանքային աղեր, մանրաթելեր, [...]
Կարդալ ավելին