Կայքն օգտագործում է քուքիներ: Օգտվելով կայքից` Դուք համաձայնվում եք մեր քուքի քաղաքականությանը:
Բանջարեղեն աղցանների համար
Խրթխրթան, քաղցր և հյութեղ: Աղցանների տարածված բաղադրիչ:
Հատիկավոր եգիպտացորեն, խմելու ջուր, շաքարավազ, կերակրի աղ, թթվայնության կարգավորիչ` կիտրոնաթթու E330, հակաօքսիդանտ`ասկորբինաթթու E300: Չի պարունակում գենետիկորեն մոդիֆիկացված օրգանիզմներ:
Պահել 0°C-ից մինչև +25°C ջերմաստիճանի և ոչ ավել, քան 75% օդի հարաբերական խոնավության պայմաններում: Տարան բացելուց հետո պահել ոչ ավել, քան 24 ժամ՝ 4°С ± 2°С ջերմաստիճանի տակ:
Բանջարեղենային հանրագիտարան
Պարունակում է մեծ քանակությամբ ածխաջրեր, մանրաթելեր, [...]
Կարդալ ավելին