Լեչո՝ ավանդական հունգարական կերակուր

/ 5
45 ր
Լեչո՝ ավանդական հունգարական կերակուր

Բաղադրիչներ

1 մի հատված
կարմիր պղպեղ1 կգ
լոլիկ0.6 kg
սոխ2 միջին չափ
Արևածաղկի ձեթ
աղ և պղպեղ

Խոհարարություն

Մատուցվում է մսային ուտեստների հետ: Սակայն գոյություն ունի այս բաղադրատոմսի շատ տարատեսակներ՝ կախված ավելացվող մսի տեսակից: Օրինակ, կտրտած երշիկի հետ լեչոն դառնում է առանձին, սննդարար ուտեստ:

  1. Կարմիր պղպեղը լվանալ, մաքրել սերմերից և կտրատել երկարավուն շերտերի: Լոլիկների վրա եռացած ջուր լցնել, մաքրել կեղևը և կտրտել մանր կտորների: Սոխը ևս կտրատել:
  2. Թավայի վրա տաքացնել ձեթը և տապակել սոխը մինչև դառնա ոսկեգույն: Ավելացնել կարմիր պղպեղը, վրան ջուր լցնել և շոգեխաշել 10 րոպե:
  3. Ավելացնել լոլիկը, այնուհետև աղն ու աղացած պղպեղն ըստ ճաշակի: Շոգեխաշել ևս 15 րոպե:
  4. Մատուցել տաք վիճակում՝ որպես մսային ուտեստների հետ խավարտ կամ որպես առանձին ուտեստ:

Գնահատեք բաղադրատոմսը

1
2
3
4
5

Այս կատեգորիայի այլ բաղադրատոմսեր

Ավելին կայքում