Եգիպտացորենով թխվածք

/ 5
90 ր
Եգիպտացորենով թխվածք

Բաղադրիչներ

1 մի հատված
կաթ1 լ
եգիպտացորենի ալյուր250 գ
շաքարավազ120 գ
կարագ50 գ
ձու3
փայտիկ 1/2 վանիլի
արքայախնձոր3 կտրատած

Խոհարարություն

Առաջին բաղադրատոմսերը հայտնաբերվել են Եգիպտոսում՝ փարավոնների ժամանակներից: Այս հին բաղադրատոմսերը գրի են առնվել պարզ գրաֆիկական տարրերի կամ հիերոգլիֆների տեսքով:
  1. Եռացրեք կաթը՝ վանիլի հետ միասին:
  2. Մինչ կաթը եփում է, դանդաղորեն ավելացրեք ալյուրը՝ անընդմեջ խառնելով, որպեսզի խառնուրդը չգնդվի:
  3. Վերցրեք խառնուրդը կրակի վրայից և ավելացրեք ձվի դեղնուց, կարագ և շաքարավազի հետ հարած ձվի սպիտակուց: Ստացված զանգվածը լավ խառնեք:
  4. Խմորը տեղադրեք ալյուրով պատված թխելու տարայի մեջ:
  5. Թխեք ջեռոցում 60 րոպե:
  6. Մատուցումը. Մատուցեք սառը վիճակում՝ արքայախնձորի կամ այլ մրգերի հետ:

Գնահատեք բաղադրատոմսը

1
2
3
4
5

Այս կատեգորիայի այլ բաղադրատոմսեր

Ավելին կայքում