• nutrients

Ինչպես ճաշին գինի մատուցել

գերժամանակակից

Ալկոհոլի ճիշտ մատուցումը հանդիսավոր ընթրիքների ընթացքում հանդիսանում է savoir vivre-ի կարևոր մաս: Հայտնի է, որ խնջույքների մեծ մասը ուղեկցվում է ալկոհոլով՝, նույնիսկ քիչ քանակությամբ: Հնարքն այստեղ հանդիսանում է այդ խմիչքների մատուցումը պատշաճ կերպով:

Տեղադրեք բաժակները հիմնական ափսեի վերևում՝ աջ կողմում. մենք սովորաբար դրանք վերցնում ենք աջ ձեռքով: Սկսելով աջ կողմից՝ տեղադրեք սպիտակ գինու բաժակը, այնուհետ՝ կարմիր: Ջրի համար բաժակը տեղադրեք մի փոքր կողքում. այն պետք է հեշտությամբ հասանելի լինի ողջ խնջույքի ընթացքում: Կարևոր է նշել նաև, որ աղանդերի բաժակները չպետք է տեղադրել խնջույքի սկզբին, այլ միայն այն ժամանակ, երբ մատուցում ենք սուրճը կամ թեյը:

Պատշաճ ընտրված բաժակները, բացի գեղագիտական գործառույթից, թույլ են տալիս ճիշտ գնահատել գինու գույնը, համը և բույրը: Գինու բաժակները պետք է լինեն անգույն և պատրաստված հարթ, բարակ ապակուց: Միայն այս կերպ կարելի է տեսնել իրենց պարունակությունը: Բաժակի ձևը մեծ դեր է խաղում գինու համտեսման ժամանակ: Ուսումնասիրությունները ցույց են տալիս, որ տարբեր բաժակներում մատուցված գինին ունի այնպիսի տարբեր համեր, որ անգամ հնարավոր չէ եզրակացնել, որ դա նույն խմիչքն է:

Ապակու առավել ունիվերսալ ձևը ներքևում ձվի տեսքով լայնացողն է: Կարևոր է նույնպես, թե ինչպես ենք բռնում բաժակը: Բաժակը պետք է բռնել ոտիկից՝ խմիչքի տաքացումը կանխարգելու և մակերեսը մաքուր պահելու նպատակով:

Ինչպես ճաշին գինի մատուցել

Օգտագործե՛ք այս կանոնները պատշաճ կերպով. փորձե՛ք դրանք և համոզվե՛ք, թե որքան լի է ձեր սեղանը դառնում:

Վայելե՛ք ձեր խնջույքն ու իմացե՛ք ավելին … կայքում:

Գերժամանակակից կերուխում և ընթրիք
Բանջարեղենները ձեր սեղանին

, , , , , , ,