Գազար, կարոտին և թխություն

գեղեցիկ

Նորություններ բանջարեղենի աշխարհից – լողափից – գեղեցիկ արևայրուք ողջ տարին:

Գազարը խորհուրդ է տրվում գեղեցիկ արևայրուքի սիրահարներին: Դրանք ամենաշատ բետակարոտինն են պարունակում բոլոր բանջարեղեններից: Սրա շնորհիվ դրանք ուտելը ուժեղացնում է համակարգի դիմադրողականությունը ուլտրամանուշակագույն ճառագայթների հանդեպ և մաշկին հաղորդում է փափկություն և առողջ գույն:tanning

Կերե՛ք գազար գեղեցկության համար:

Բրիտանական բուհերում ուսումնասիրություն է կատարվել; մարդկանց ցույց են տրվել լուսանկարներ և խնդրել են ասել, թե ում են նրանք համարում առավել գրավիչ: Մասնակիցների 75%-ը ընտրել է այն մարդկանց լուսանկարները, ովքեր ունեցել են բնական, հրաբորբոք մաշկ բանջարեղեն օգտագործելու հետևանքով, և միայն 25%-ը գերադասել է նրանց, ովքեր ունեցել են թուխ մաշկ:

Այսպիսով, եթե ցանկանում եք լինել գրավիչ, ի՞նչ բանջարեղեն պետք է ուտել, որպեսզի ունենալ գեղեցիկ, բնական և փայլուն մաշկ: Նրանք, որոնք հարուստ են բետա-կարոտինով.

  • գազար
  • քաղցր կարտոֆիլ
  • բրոկկոլի
  • սպանախ
  • դդում
, ,