• 60 ր
  • միջին
  • 4

Օգտագործողի գնահատականը
1 աստղ2 աստղ3 աստղ4 աստղ5 աստղ 1 ձայն, միջին գնահատական` 5-ից 3.00
Loading...Loading...

Բաղադրատոմս սուշիի բրնձի`սուշիի հիմքի համար:

Երբ այն ճիշտ է պատրաստված, այն մնում է պինդ և մի փոքր կպչուն եփելուց հետո:

Բաղադրամասեր

2 ½ բաժակ ջուր 2 ½ բաժակ բրինձ   Համեմունքը. 4 ճաշի գդալ թույլ քացախ 3 ճաշի գդալ շաքար 2 ½ ճաշի գդալ աղ 2 ճաշի գդալ միրին՝ բրնձի քացախ

Պատրաստում

  • Լվացեք բրինձը, թրջեք 30 րոպե:
  • ՀԱսցրեք ջուրը եռալու, թողեք եռա 1-2 րոպե:
  • Ավելացրեք բրինձը և եփեք ցածր կրակի վրա մոտ 15 րոպե մինչև բրինձը կքաշի ամբողջ ջուրը:
  • Ավելացրեք բոլոր համեմունքները, խառնեք:
Մատուցումը.Օգտագործեք փայտե գդալ: Լցրեք բրինձը թասի մեջ, խառնեք այն տակից վերև: Հետո ավելացրեք համեմունքները՝ անընդհատ խառնելով մինչև այն կդառնա սպունգանման: Թողեք սառչի սենյակային ջերմաստիճանում փակ վիճակում:

, , , , , , ,