Մակի սուշի – ճապոնական ճաշատեսակ բրնձով, նորի ջրիմուռներով և խավիարով

  • 30 ր
  • դժվար
  • 3

Օգտագործողի գնահատականը
1 աստղ2 աստղ3 աստղ4 աստղ5 աստղ 2 ձայն, միջին գնահատական` 5-ից 3.00
Loading...Loading...

Բաղադրատոմս խավիարով սուշիի համար. մի ճաշատեսակ, որով ճապոնական խոհանոցը գայթակղել է ողջ աշխարհը:

Ավանդաբար այն պատրաստվում է քացախով համեմված բրնձով, ձկով, ծովամթերքներով, բանջարեղենով և այլ տեղական դելիկատեսներով:

Բաղադրամասեր

9 ճաշի գդալ սուշիի բրինձ 9 շերտ նորի ծովային ջրիմուռներ՝ 10 x 4 սմ 3 թեյի գդալ սև խավիար 3 թեյի գդալ կարմիր խավիար 3 թեյի գդալ դեղին խավիար 1 թեյի գդալ վասաբի՝ ծովաբողկ

Պատրաստում

  • Պատրաստեք բրնձի գլանակ և վրան ցանեք վասաբի,
  • Փաթաթեք յուրականչյուր սուշի գլանակը նորիի շերտով, մոտ մեկ սանտիմետր ջրիմուռը թողեք առանց ծածկելու,
  • Մի քիչ խավիար դրեք գլանակի վրա:
Մատուցումը.Սուշին զարդարեք կանաչ տերևով և մատուցեք փայտե սկուտեղի վրա:

, , , , , , ,