• 90 ր
  • հեշտ
  • 4

Օգտագործողի գնահատականը
1 աստղ2 աստղ3 աստղ4 աստղ5 աստղ 2 ձայն, միջին գնահատական` 5-ից 5.00
Loading...Loading...

Եգիպտացորենով թխվածք եգիպտական բաղադրատոմս: Հրաշալի համ ունի՝ համտեսելիս կտրատած արքայախնձորի կտորների հետ:

Առաջին բաղադրատոմսերը հայտնաբերվել են Եգիպտոսում՝ փարավոնների ժամանակներից: Սա հին բաղադրատոմսը ստեղծվել է պարզ գրաֆիկական տարրերով կամ հիերոգլիֆներով:

Բաղադրամասեր

1 լ կաթ 25 գ ալյուր 150 գ շաքարավազ 50 գ կարագ 3 ձու վանիլի փայտիկ 3-4 կտրատած արքայախնձոր՝ թարմ կամ տարրայից

Պատրաստում

  • Եռացրեք կաթը՝ վանիլի հետ միասին:
  • Մինչ կաթը եփում է, դանդաղորեն ավելացրեք ալյուրը՝ անընդմեջ խառնելով, որպեսզի խառնուրդը չգնդվի:
  • Կրակից հանեք և ավելացրեք ձվի դեղնուց, կարագ և հարած ձվի սպիտակուց: Խառնեք այդ ամենը:
  • Խմորը դեղադրեք կարագով և ալյուրով պատված և թխման թավայի մեջ:
  • Թխեք այն ջեռոցում 60 րոպե:
Մատուցումը. Մատուցեք սառը վիճակում՝ արքայախնձորի կամ այլ մրգերի հետ:  

, , , , , , ,